Haber

Murat Kurum bir kez daha vurguladı! ‘İstanbul’da metro hizmeti olmayan ilçe kalmayacak’

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından İstanbul halkına büyük bir hizmet daha sağlandı.

Bakanlık, mega kentin trafiğini ve vatandaşların ulaşım refahını göz önünde bulundurarak İstanbul Havalimanı Metrosu Kağıthane-Gayrettepe etabını bugün hizmete açtı.

Hat, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla hizmete açılacak.

Hattın hizmete girmesiyle İstanbul Havalimanı metro hattı metrobüs ve M2 Yenikapı-Hacıosman metrosu ile entegre olacak.

Programa katılan isimlerden biri de İstanbul adayı Murat Kurum.

“Metrosuz ilçe kalmayacak”

Kurum açılış öncesinde değerli açıklamalarda bulundu. Kurum, konuşmasında bir kez daha İstanbulluların trafik sorunlarına değindi ve şu ifadeleri kullandı:

İstanbullular mevcut CHP yönetimi tarafından bekletiliyor. Yılın 288 saati trafikte geçiyor. Trafik derdi 3 buçuk yıl sürüyor. Milletimiz 31 Mart sonrasına hazır olun diyor. Ekibimizle el ele vererek İstanbul’un 10 yıllık vizyonunu oraya koyuyoruz. Çok çalışacağız. İlk 5 yılın sonunda metrosuz ilçe kalmayacak. İstanbul trafiğini büyük ölçüde iyileştireceğiz. 10 yılın sonunda trafik sorunları bitecek.

“5 yılı birlikte telafi edeceğiz”

Planlarımızı yaptık. Sayın Bakanımızla birlikte İstanbulluların bizden beklentilerini okuyoruz. İstanbul’un her alanda kayıplar verdiği 5 yılı hep birlikte telafi edeceğiz. 31 Mart akşamı İstanbul’un evladı ve yoldaşı olmaya talip oldum. Nasıl ki bizi daha önce depremlerde bölgede gördüyseniz, 31 Mart akşamı da bölgede olacağız. Çalışacağız, milletimiz için çalışacağız.

milas-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu