Yaşam

Ailenin Akşam Yemeği dizisinde Sezon Finali’nde Cihan Soykan’ı canlandıran Nejat İşler’in Hediyesi damga vurdu!

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya ikilisini yıllar sonra yeniden ekranlara taşıyan Aile dizisi yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren yoğun ilgi görüyor. 30 Mayıs akşamı yarıyıl finali yapan Aile’nin oyuncuları sezon finali yemeğinde bir araya geldi. Yıldız isimlerin yer aldığı geceye katılamayan Nejat İşler’in gönderdiği çelenk sosyal medyada gündem oldu.

Başrollerini Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ’un paylaştığı Aile dizisi, yayın hayatına başladığı 7 Mart 2023 tarihinden bu yana yoğun ilgi görüyor.

Ay Yapım’ın imzasını taşıyan drama dizisi, güçlü oyuncu kadrosuyla adından söz ettiriyor. Ekipte Sarıkaya ve Tatlıtuğ dışında; Nur Sürer, Nejat İşler, Canan Ergüder, Levent Ülgen Ushan Çakır ve Emel Göksu gibi isimler de yer alıyor.

Aslan Soykan ve Devin Akın’ın yaşadıklarına değinen başarılı dizinin hemen hemen her bölümü sosyal medyanın gündeminde.

Hatırlarsanız özellikle ‘gelin maaşı’ sohbeti epey gündem oluşturmuştu.

Aile dizisi 30 Mayıs Salı günü nefes kesen 13. bölümüyle dönem finali yaptı. Her hafta reytingleri alt üst eden yapım, son gününde de dikkatleri üzerine çekti.

AB ve ABC1 20+ kategorilerinde doruk noktasına ulaşan Aile dizisinin oyuncuları, yapım dönemi finalini kutlamak için bir merkeze geldi.

Dizinin oyuncuları önceki akşam düzenlenen yemekte son bölümü birlikte izledi. Final yemeğine katılmayan isim Nejat İşler oldu.

Aile dizisinde hayat verdiği ‘Cihan Soykan’ karakteriyle başarısını biraz daha yukarılara taşıyan Nejat İşler, yemeğe katılamadığı için yere çelenk gönderdi.

Tüm dikkatleri üzerine çeken Aile’nin final bölümünde Devin’in vurduğu Cihan’ı canlandıran İşler’in hediyesi sosyal medyaya damgasını vurdu.

çelenk üzerine yazılmış ‘Cehennemden sevgiler. Cihan Soykan’makalesi çığır açtı.

Dizinin senaryosunu yazan Hakan Bonomo, İşler’in gönderdiği çelengi kalp emojisiyle Instagram hesabından paylaştı.

Çelengi beğendin mi? yorumlarınızı bekliyoruz…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu