Renk

Borusan Çağdaş Çocuk Atölyeleri Haziran’da da renkli!

Borusan Contemporary’nin Perili Köşk’te düzenlediği keyifli çocuk atölyeleri devam ediyor! 3 Haziran’da gerçekleşecek iki yeni atölyede farklı yaş gruplarından çocuklar, Borusan Contemporary’nin mevcut stantlarındaki çalışmalardan aldıkları ilhamla hayal güçlerini sanatsal çalışmalara dönüştürüyor. 3 Haziran’da gerçekleştirilecek “Rakamların Rengi” atölyesinde çocuklar, sayılardan renklere kendi panolarını oluştururken, “Bir Kanvas Dört Motif” isimli atölyede geometrik formlardan esinlenerek farklı tuval çalışmaları yapacaklar. ve canlı renkler.

Borusan Contemporary’nin farklı yaş gruplarından çocuklara yönelik atölye çalışmaları, küçük sanatseverlerin hem eğlenip hem de öğrenebilecekleri bir ortam sunuyor. 3 Haziran Cumartesi günü gerçekleşecek iki atölyede 6-8 ve 8-11 yaş arası çocuklar, Hibrit MekanlarVe Kaos EşiğiSergilerini gezdikten sonra kreatif işlere imza atacak.

Sayıları ve renkleri bütünleştiren bir atölye

3 Haziran Cumartesi6-8 yaş grubu için “Rakamların Rengi” atölyesi saat 11:00’de yapılacak. UVA: Kaosun Eşiği Sergi türü ile başlayacak ve atölyede çocuklara mutlaka numaralar verilecektir. Atölyenin ilk aşamasında aynı numaralara sahip çocuklar bir seti temsil edecek ve bu setin renklerini eşleştirecekler. Daha sonra üç farklı malzeme ile salkımlar yapılmıştır. Akış  resimlergibi görünen geçiş tahtaları tasarlayacaklar.

Bir kanvas, dört desen

3 Haziran Cumartesi8-11 yaş grubu için “Bir Tuvale Dört Desen” atölyesi saat 13.00’de gerçekleştirilecek. Hibrit Mekanlar Sergi türü ile başlayacak. Sanatçı Sol Lewitt’in geometrik formları ve canlı renkleri atölyeye ilham verirken, her çocuk kendilerine verilen tuvali kullanarak dört farklı desen üretecek, az dokunuş, çok etki ilkesine dayalı bir etkinlikte.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu