Yaşam

Türkiye’nin En Popüler Mizah Dergilerinden Biri Uykusuz Kapanıyor

2007 yılında kurulan ve Türkiye’nin en çok satan mizah dergilerinden biri olmayı başaran Sleepless, bugün takipçilerini üzecek bir haber aldı. Haftalık olarak yayınlanan dergi, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalarda şunları söyledi. kapanacakilan edildi.

Uyusuz’un Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, derginin son sayısının yarın yayımlanacağı belirtilirken şu ifadelere yer verildi: Son sayımız yarın bayilerde . Dergimize kuruluşundan bu yana emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza ve okuyucularımıza teşekkür ederiz. Güle güle.”

Derginin başka bir mecrada yayınlanıp yayınlanmayacağı ise artık belirsiz.

Sleepless, Instagram üzerinden yaptığı bir paylaşımla başka bir mecrada yayınlanıp yayınlanmayacağına dair de açıklama yaptı. Bunun için çalıştıklarını belirtirken sonucun şimdilik bilinmediği ifade edildi. Yapılan tüm açıklamalar şu şekildeydi;

Eylül 2007’de başlayan Weekly Sleepless Dergisi’nin yayın ömrü bu hafta bitiyor. Dergiyi başka bir mecrada yayınlamak veya aylık dergi olarak devam etmek için çalışıyoruz ama sonuç şimdilik belirsiz.

Ne kadar az veya çok olursa olsun sıkı çalışan herkese çok teşekkür ederim. Bu bir ekip işi olduğu için birimiz yorulunca diğerimiz destek verdi ve dergimiz de öyle oldu. 15 yıl hayatını devam ettirebildi . Açıkçası bu kadar uzun soluklu bir dergi olacağını tahmin etmemiştik. Sleepless Magazine’in son mizah dergisi olmaması ümidiyle, başka bir zaman, başka bir biçimde yeniden görüşmek üzere.”

Birçok kişinin mizah kaynağı olan Sleepless’ın kapanışı sosyal medyaya da yansıdı.

sosyal medya aracılığıyla Birçok Uykusuz takipçisi derginin kapanmasıyla ilgili görüşlerini dile getirdi. 2007 yılından bu yana milyonlarca kişinin kahkaha kaynağı olan derginin kapatılmasının sosyal medyadaki yansımalarına gelin birlikte göz atalım.

2017’de Uykusuz’dan ayrılan ünlü karikatürist Yılmaz Aslantürk’ün Otisabi karakteriyle tanınan paylaşımı

Birçok kişi, Sleepless’ın hayatlarında nasıl bir yer edindiğini sosyal medyada paylaştı.

Sleepless’ın dijital olarak devam etmesini isteyenler de oldukça fazlaydı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu