Haber

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kabul açıklamasında; “11 ayın sultanı mübarek Ramazan-ı Şerif’i tamamlayarak yeni umutlarla bir bayrama daha kavuştuk. senin tatilin; Şehrimiz, ülkemiz, milletimiz, İslam alemi ve tüm insanlık için barış, huzur ve esenliğe vesile olmasını diliyorum.

Bir yandan Ramazan’ı uğurlamanın hüznünü yaşarken bir yandan da tüm güzelliklerin simgesi olan bayrama kavuşmanın sevincini yaşıyoruz. Bizleri bir Ramazan Bayramına daha sağlık ve afiyet içinde kavuşturan Rabbimize hamd ediyorum.

Bayramlar birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz, kardeşliğimizi tazelediğimiz en müstesna günlerdir. Bu özel günler aynı zamanda dargınlıkların giderilmesi, küskünlerin barışması için de değerli bir fırsattır.

Bayram vesilesiyle anne, baba, akraba ve komşularımızın yanı sıra; Yetimleri, öksüzleri ve şehit yakınlarını ziyaret edip gönüllerini kazanmayı unutmayalım. Bayram sevincini yaşarken; Hastaları, muhtaçları, muhtaçları ve yaşlıları unutmayalım.

Kahramanmaraş’ta “Asrın Afeti” olarak nitelendirilen depremlerin ve ardından gelen sel felaketinin gölgesinde geçirdiğimiz Ramazan ayı elhamdülillah, sektör olarak yardımlaşma ve dayanışma duygularımızın pekişmesine vesile oldu. Bir toplum.

Afetlerden zarar gören vatandaşlarımıza yardım elimizi uzatarak, hayırlarda yarıştığımız, sevgi ve saygı bağlarımızı güçlendirdiğimiz, geleceğe barış ve inançla, umutla bakmamızı sağlayan bir rahmet iklimi olmuştur. . Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim kılsın, milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın.

Bu duygu ve düşüncelerle milletimizin ve İslam aleminin bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum. Ramazan Bayramı’nın tüm gönüllere, hanelere, ülkemize ve İslam alemine barış, mutluluk ve huzur getirmesini dilerim.” terimleri kullandı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

hizan-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu