Teknoloji

Google Arama Kısa Bir Süreliğine Arızalandı!

Dünyanın en bilinen arama motoru Google Search’te dün gece oldukça farklı bir sorun yaşandı. Çoğu kullanıcı normalde Google’da arama yaptığında karşımıza çıkar. mavi linkler görünmüyorbildirildi.

Downdetector verilerinde bu durumla ilgili 20 bine yakın şikayet olduğu görüldü. Öte yandan kullanıcılar yaşananları Twitter üzerinden de paylaştı. Google Arama ile ilgili sorun, Kısa bir süre sonra çözüldü.Şirketten konu ile ilgili bir açıklama da geldi.

Google Arama’da yaşanan sorun sadece ABD’deki kullanıcılar tarafından yaşandı ve kısa sürede çözüldü.

Sorun sırasında The Verge tarafından alınan bir ekran görüntüsü

Google, The Verge’e yaptığı açıklamada kısa bir süredir aramalarda sorun yaşandığını doğruladı ancak sorunun yalnızca Amerika kıtasında meydana geldiğini belirtti. Sözcü Lara Levin, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi: Amerika bölgesi ile sınırlı Bazı arama sonuçlarını etkileyen kısa bir sorun oluştu. Bu sorun kısa sürede çözüldü.” ifadeleri kullandı. Yukarıdan ulaşabileceğiniz The Verge tarafından alınan bir ekran görüntüsünde nasıl bir sorun yaşandığı görülebiliyor.

Sorun çok kısa süreli olmasına rağmen bir çok kişinin sonunu bozdu ve binlerce şikayete sebep oldu. Bu, insanların internette gezinmek için hâlâ Google’a güvendiği anlamına gelir. ne kadar bağımlısınuzun vadeli bir problem durumunda neler olabileceğinin değerli bir göstergesidir.

caykara-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu