Haber

Jorge Jesus: “Önümüzde 6 final maçı var”

– Jorge Jesus: “Önümüzde 6 final maçı var”

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus:

“Geriden kazanmak özgüven veriyor ama bununla her zaman baş edemiyoruz”

“Baskı istemiyorsanız Karagümrük, Ümraniyespor gibi takımlarda oynayabilirsiniz”

İSTANBUL – Fenerbahçe Teknik Müdürü Jorge Jesus, Başakşehir maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Önümüzde ligde 6 final maçı var. Kupada 3 maç oynayacağımıza inanıyoruz. Yapmamız gereken maçlarımıza konsantre olmak. çalışın, dinlenin. Son 2 maç bizde iz bıraktı. Yapmamız gereken önümüzdeki maça hazırlanmak.”

Fenerbahçe, Spor Toto Üstün Lig’in 30. haftasında deplasmanda Başakşehir’i 2-1 mağlup ettiler. Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe Teknik Menajeri Jorge Jesus, düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu. İsa, takımının bir maçı daha geriden kazanmasından dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, “Bugün hedefimize ulaştık. Amacımız kazanmak ve rakibe baskı yapmaktı. Bir kez daha geriden gelerek maçı çevirdik. Takımı tebrik ediyorum teknik menajerleri olduğum için çok mutlu ve gururluyum.Taraftarlara teşekkür ediyorum.Sonucun değişmesine yardımcı oldular.Yapmamız gereken bir sonraki maça kadar toparlanmak.Ligde 6 final maçımız var. Kupada 3 maç oynayacağımıza inanıyoruz, konsantre olmalıyız “İşimizi yapmalıyız, dinlenmeliyiz. Son 2 maç bizde izler bıraktı. Yapmamız gereken önümüzdeki maça hazırlanmak” dedi.

“Hakemin performansının iyi olduğunu düşünüyorum”

Maçın hakemi Suat Arslanboğa’nın iyi bir yönetim sergilediğini vurgulayan Jesus, “Hakemin bugünkü performansının yerinde olduğunu düşünüyorum. Başakşehirli oyuncular çok faul yapıyordu. Çok sarı kart gördüler. 6 dakika süre verdi. Uzatmalara katılmıyorum buna katılmıyorum Başakşehir kalecisi yerde çok fazla vakit geçirdi Bazı kaleciler 20 dakikaya yakın zaman öldürmek istiyor Gelişmiş ülkelerde bu yok maalesef Türkiye’de var Kalecilerin kendini göstermesi lazım Kapasiteleri var.Kurtarmaları lazım.İngiltere,İtalya,İspanya,Fransa’da böyle şeyler görülmez.Hakem yeterdi.4.hakem de tebrik edilecekti.Adrenalini zaman zaman iyi yönetmesi gerekiyordu. Kendi grubumuza kızdığımızda saha kenarında adrenalin yükselebiliyor.O anları yeterince yönettiğini düşünüyorum.Bu ligin sportif bir gerçekliği yok derken hakemleri kastetmedim.Oynamadan kazanmaktan bahsetmiştim. Bu konu hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum” dedi.

“Geriden kazanmak özgüven veriyor ama bununla her zaman baş edemiyoruz”

Geriden kazanmanın takıma özgüven kazandırdığını ifade eden Jorge Jesus, bunun her maçta olmaması gerektiğini söyleyerek, “7. kez geriden gelerek kazandık. Bu takıma inanıyorum. Son damlasına kadar mücadele ediyor. Ter döküyoruz.Kendine güvenen bir takım.Bu tip galibiyetler özgüveni artırıyor ama bu her zaman böyle.”Böyle olmamalı. Şimdiye kadar yaşadığımız sorunları çözebildik. Bir yandan bize güven verdi ama bunu iyi analiz etmemiz gerekiyor. Bununla her zaman başa çıkamazsınız” dedi.

“İrfan Can kalitesini gösterecek pozisyona sahip değildi”

Kaleci İrfan Can Eğribayat’ın performansı sorulduğunda Jorge Jesus, “İrfan Can’ı Altay’ın sakatlığından sonra oynamaya başladık ama rakipler hiçbir zaman kalitesini gösterecek kadar kalemize gelmediler. Gol attı ama o da kendi hatamızdı. direkten dönen biri vardı top vardı kalitesini gösterecek durumu görmedi kendisine güveniyoruz bu formda devam edecek 1. sıradaki kadro 2. sıradaki gruba baskı yapacak ben tercih ederim 1. olmak ve baskı hissetmek. Bazen o şampiyon oldu, bazen ben olamadım ama ben 1. sıradaydım ve onun baskıyı hissetmesini tercih ederim” dedi.

“Baskı istemiyorsanız Karagümrük, Ümraniyespor gibi gruplarda oynayabilirsiniz”

Takım üzerindeki baskının normal olduğuna değinen Jesus, “Bu çok normal, her takıma baskı var. Galatasaray’a da baskı var. Şampiyonluk için oynayan her kadroya baskı var. Baskı olmadan oynayamazsınız.” Barcelona, ​​​​Real Madrid, Galatasaray, Fenerbahçe gibi kadrolarda oynuyor. Sadece oyuncularda değil. Üzerimizde de baskı var. Baskı istemiyorsanız Karagümrük, Ümraniyespor gibi gruplarda da oynayabilirsiniz” diye tamamladı. .

habermazgirt.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu