Haber

Sanna Marin’in Peşinden Gelen Yeni Parti Liderinin Çıplak Fotoğrafları Finlandiya’da Gündemde!

Geçtiğimiz aylarda partilerde çektiği fotoğraflarıyla tartışmaların odağına giren Finlandiya Başbakanı Sanna Marin’in istifasının ardından Antti Lindtman, Sosyal Demokrat Parti’nin genel başkanı oldu. Ancak başbakan olması beklenen Lindtman’ın gençlik yıllarından itibaren çıplak selam verdiği bazı sahneler halkta infial yarattı… ?

Finlandiya’nın en genç başbakanı ve aynı zamanda Sosyal Demokrat Parti Genel Başkanı olan Sanna Marin, geçtiğimiz Haziran ayında görevinden ayrılma kararını açıklamıştı.

Eski Başbakan Marin, özellikle sosyal medyadaki paylaşımları ve kişisel yaşamında katıldığı partilerden görüntülerinin yayınlanması nedeniyle görüş ayrılığı yarattı.

41 yaşındaki Antti Lindtman, Marin’in parti liderliğini devraldı. Ancak geleceğin başbakanlığı için düşünülen ismin 20 yıl önceki gençlik fotoğrafları kamuoyunda infiale yol açtı!

Her ne kadar Lindtman’ın öğrencilik yıllarında bir grup çıplak adamla verdiği pozlar görmezden gelinse de…

Çıplak Nazi selamı verdiği ve arkadaşlarıyla birlikte kar maskesi taktığı görüntü yine ülkede gündem oldu!

Yerel basına göre bu fotoğrafta en solda duran kişi Lindtman.

Kamuoyunda ve komşu Avrupa ülkelerinde büyük tepki gören görsellerin ardından vatandaşlar “Finlandiya’da neler oluyor?” sorusunu sordu. ve “Bu konumdaki bir kişi için gerçekten yakışıksız.” yorumlarını yaptı.

Konuyla ilgili Ilta-Sanomat gazetesine açıklama yapan Lindtman, hiçbir zaman Nazi sempatizanı olmadığını ve o dönem neo-Nazilerin görüşlerinden hoşlanmadığını söyledi.

Söz konusu SDP’nin daha önce Parti Sekreteri olarak atanan 33 yaşındaki Mikkel Nakkalajavri’nin, ergenlik döneminde bir kediyi kürekle vahşice döverek öldürdüğü ortaya çıktı.

Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? İşte yorumlara girin!

akkushaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu