İş

Samsung, ISE 2024’te SmartThings Aracılığıyla B2B Ekranlarda Kullanılabilecek Gelişmiş Bağlantı Özelliklerini Duyurdu

Samsung Electronics, iş odaklı ekranlarda sunacağı hiper bağlantı özelliklerini ISE 2024 Fuarı’nda tanıttı.  

Samsung, Barselona’da düzenlenen Integrated Systems Europe (ISE) 2024 Fuarı’nda iş yerlerine yönelik bağlantı teknolojilerinin geleceğini şekillendirecek SmartThings platformunun B2B ekranları nasıl destekleyeceğini katılımcılarla paylaştı. Samsung’un “SmartThings for Business” lansmanı, son teknoloji ürünü Nesnelerin İnterneti (IoT) platformunun sunacağı yeni gelişmelere dikkat çekti ve Samsung’un tüm departmanlara daha bağlantılı, kontrolü kolay dijital ekranlar sağlama konusundaki kararlılığının altını çizdi.

Samsung Electronics Görsel Ekran İş Birimi Lideri SW Yong, ekranlar hakkında şunları söyledi: “Operasyonel verimliliğin hayati önem taşıdığı ticari ekran endüstrisinde, Samsung tarafından geliştirilen bilgi ekranları, her boyuttaki işletmeye yeni nesil bağlantı özellikleri sunmak için SmartThings platformunu kullanıyor. “Duyurduğumuz SmartThings ekosisteminin daha da genişlemesi, çok çeşitli sektörlerdeki müşterilerin ve iş ortaklarının deneyimlerini daha da geliştirecek.”

 

Akıllı Mağazadan Akıllı Ofise, İşletmeler SmartThings Aracılığıyla İlgili Teknolojiden Nasıl Yararlanabilir?

Etkinlikte Samsung, işletme sahiplerine SmartThings’i akıllı cihazlarına bağlamak ve çeşitli alanlarda daha fazla kontrol elde etmek için dijital ekranlarından nasıl yararlanabileceklerini gösterdi. Kullanıcılar, Smart Signage (Smart Signage) ve Otel TV’leri gibi ticari ekranlarda SmartThings bağlantı özelliğini aktif hale getirerek iş dünyasında hiper bağlantılı iş yapmanın rahatlığını yaşayabiliyor. Bu genişleme, Samsung akıllı cihazlarının yanı sıra sektördeki en son IoT standartlarını destekleyen diğer cihazların yanı sıra Matter ve Home Connectivity Alliance’ı (HCA) da içerecek.

SmartThings’in çeşitli iş ortamlarında kullanılmasına olanak tanıyan Samsung, iş yerlerini birbirine bağlı akıllı alanlara dönüştürerek bu alanların ve gücün daha verimli yönetilmesine katkıda bulunuyor. İlişkideki iyileştirmeler, küçük ve orta ölçekli işletme sahiplerinden büyük şirketlere kadar her türden işletmedeki müşterilere fayda sağlayacak şekilde tasarlandı. İMKB 2024 kapsamında akıllı mağaza, akıllı ofis, akıllı otel gibi akıllı alanlara yönelik örnek kullanım senaryoları Samsung standında sergileniyor.

Rutinler özelliği sayesinde kullanıcılar, optimum aydınlatma, sıcaklık, nem ve hava kalitesini önceden ayarlayabilir, istedikleri ortamları oluşturabilir ve otomatik alan yönetimi ile bu ayarları kolayca koruyabilirler. Örneğin akıllı bir mağaza, menü panolarını ve aydınlatma zamanlamasını çalışma saatlerine göre ayarlamak için güç kaynağını otomatik olarak açıp kapatabilir.

SmartThings AI Güç Modu ise gün içinde güç kullanımına, alan doluluğuna ve zamana bağlı olarak entegre cihazları kapatmak veya ışıkları kısmak için verimli varlık yönetimi ve gelişmiş takip özellikleriyle güç kullanımını azaltarak işletme sahiplerinin hassas bir şekilde çalışmasına destek oluyor.

Samsung ayrıca farklı B2B müşteri gereksinimlerini karşılamak için SmartThings Enterprise API’yi işletme sahiplerinin kullanımına açtı. API geliştirmeleri sayesinde müşteriler SmartThings’i kolayca kendi yönetim sistemlerine bağlayabiliyor ve farklı senaryolara veya istedikleri bilgileri içeren gösterge tablolarına göre optimize edilebilecek özelleştirilmiş çözümler geliştirebiliyorlar. Özelleştirilebilir cihaz ekosistemi, çok çeşitli cihazlar arasında sorunsuz iletişim sağlar ve sistem güvenilirliğini artırır. Delegasyon temsilcilerine sunulan bir diğer uygulama, farklı cihaz sahipleri tarafından hizmet verilen B2B müşterilerinin benzersiz ihtiyaçlarını dikkate alarak delegasyon sürecini basitleştiriyor.

Otel veya konferans odasındaki cihazın sahibi ile kullanıcısının farklı olduğu durumlarda cihaz sahibi, SmartThings özelliklerini son kullanıcılarla paylaşmak için bir web URL’si oluşturabilir. Böylece otel misafirleri ve konferans salonu kullanıcıları, ekstra bir uygulama yüklemeye gerek kalmadan SmartThings deneyiminden rahatlıkla yararlanabiliyor. Cihaz sahibi, bir web URL’si oluştururken bağlı cihazın yetkilendirmesini ve son tarihini de belirtebilir.

İşletmeler için bağlantılı teknoloji alanında önemli bir kilometre taşı olan SmartThings for Business platformu, 2024 yılının ilk yarısında dünya çapında kullanıma sunulacak. Platform, tüm departmanlarda kullanılan farklı akıllı cihazların verimli ve akıllı yönetimi için yeni fırsatlar sunacak ve Farklı iş ortamlarının benzersiz ihtiyaçlarını karşılayan özelleştirilmiş ve akıllı cihaz yönetimi çözümleri.

 

Cisco İş Birliğiyle Geliştirilen ve Hibrit Çalışma için Optimize Edilen 105″ 5K Akıllı Ekran Tanıtıldı

Samsung ayrıca bugün, hibrit çalışanlara gelişmiş işbirliği deneyimleri sunmak için Cisco ile olan ortaklıklarını genişlettiklerini de duyurdu. Yeni işbirliğinin bir parçası olarak Samsung, 21:9 ekran oranına sahip, Microsoft Teams sertifikalı ve Cisco Room Kit EQ ile uyumlu yeni 105 inç Akıllı Ekran QPD-5K’yı tanıttı.

Samsung’un yeni 105″ QPD-5K modeli, 5K çözünürlüğe ve 21:9 ekran oranına sahiptir. Hibrit çalışma ortamlarına uygun, sezgisel ve doğal bir video konferans deneyimi sunan QPD-5K, Cisco Room Bar ve Room Kit Serisi ile uyumludur. QPD-5K, Konferanslar için gereken diğer tüm özelliklerin kamera, ses ve görüntü kullanılarak entegre edilmesiyle verimli bir toplantı ortamı.

Hibrit çalışmanın iş deneyiminin ayrılmaz bir parçası olduğu yeni bir döneme girdiğimizi belirten Samsung Electronics Görsel Ekran İş Birimi Başkan Yardımcısı Hoon Chung, şunları söyledi: “Çalışanlar iş yaparken tam işlevsellikle çalışabilmelidir. çevrimiçi iş. “Cisco ile yaptığımız işbirliği, kullanıcılara erişilebilir bir çalışma ortamı sağlıyor ve bu ortamın merkezinde, kullanıcılara meslektaşlarıyla aynı odada olma hissi veren 105 inç QPD-5K ekranımız yer alıyor.”

Cisco’nun RoomOS destekli sistemleri gibi Microsoft Teams sertifikalı video konferans cihazlarıyla ortaklık kuran QPD-5K modelinin 21:9 en boy oranı, Microsoft Teams Odalarını kullanırken sürükleyici bir toplantı ayarı olan Front Row deneyimini optimize eder. Toplantıya ister uzaktan ister yüz yüze katılsınlar, tüm katılımcıların toplantıya eşit derecede hazır ve dahil olduklarını hissetmelerini sağlar.

Cisco Lider Yardımcısı ve Güvenlik ve İşbirliği Genel Müdürü Jeetu Patel, iş birliğine ilişkin şunları söyledi: “Hibrit çalışma çağında, tam iş birliğini mümkün kılacak şekilde çalışma alanlarının yeniden tasarlanması büyük önem taşıyor. Bu, konferans salonlarının, konumları ne olursa olsun tüm katılımcılara kapsamlı işbirliği deneyimleri sunmak üzere tasarlanmış akıllı görüntüleme sistemleriyle donatılması gerektiği anlamına gelir. “Departman liderleriyle yaptığımız iş ortaklığı sayesinde, çalıştığınız her yerde ikinci sınıf deneyimleri ortadan kaldıran, Mesafe Sıfır adını verdiğimiz bir çözüm sunuyoruz” dedi.

Panoramik görünümüyle QPD-5K ekranı, toplantı odaları, kontrol odaları ve sınıflarda hiper gerçekçi ve sürükleyici bir görsel deneyim sağlarken, daha fazla bilgi görüntülemek için birden fazla pencereyi destekler. Optimize edilmiş web hizmetleri performansı sunmak için Tizen OS tarafından desteklenen ekran, son teknoloji dayanıklılığa sahiptir.

Kullanıcılar ayrıca iki Samsung 4K UHD Smart Signage serisi ekranı Cisco’nun en yeni çözümü Cisco Room Kit EQX ile bağlayarak çift ekranlı video konferans deneyiminden de yararlanabilirler. Bu özellik, boyutları 65 ila 75 inç arasında değişen QHC, QMC ve QBC modellerinde mevcuttur. Özetle Cisco ile yapılan iş birliği, geleceğin ofislerindeki her toplantı ortamı için sunduğu tamamen ölçeklenebilir, yönetilebilir ve güvenilir çözümlerle yeni bir standart belirliyor.

 

Samsung, Avrupa’da “Şeffaf Mikro LED” Ekranı Tanıttı

Etkinlikte Samsung, Avrupa’da ilk kez dünya çapında CES 2024’te duyurulan çığır açan yeniliği Şeffaf MİKRO LED Ekran’ı tanıttı. Olağanüstü şeffaflık ve netlik sunan en son teknoloji, ticari ekran pazarında yeni bir standart belirledi. Son derece küçük MİKRO LED çipine sahip olan ürün aynı zamanda eklemleri ve ışık kırılmasını ortadan kaldıran hassas bir üretim sürecine sahiptir. Şeffaf MICRO LED, müşterilere farklı bir kişiselleştirme düzeyi sunarak herhangi bir boyuta veya orana göre özelleştirilebilir.

Bu teknoloji perakende ve stand alanlarında devrim yaratmaya hazırlanıyor. Eş zamanlı olarak gerçek eserlerin görüntüsünü sunabilen ve değerli bilgileri sergileyebilen ekran, şeffaf yüzeyi sayesinde benzersiz bir ambiyans yaratıyor, yeni kullanım alanları tanımlıyor ve ekran deneyimindeki sınırlamaları bir kez daha ortadan kaldırıyor.

Samsung, 2018 yılında boyut, çözünürlük veya şekil sınırlamalarını ortadan kaldıran MICRO LED teknolojisine sahip modüler ticari ekranların piyasaya sürülmesinden bu yana LED ekran teknolojilerindeki lider konumunu sürdürdü. Samsung’un teknolojileri ve uzmanlığı, ultra ince piksel aralıklarında ve özel uygulamalarda açıkça görülüyor. sanal görüntü üretimi, en son görüntüleme teknolojilerinin sonsuz olanaklarını keşfetmeye devam edin.

 

Samsung’un Eğitim ve İş Dünyasına Hediyesi: WAC Serisi

Samsung Electronics, eğitim ve iş dünyasını dönüştürmek için daha önce WAC serisi interaktif ekranları Türkiye’de piyasaya sürmüştü. WAC serisinin her üyesi, çağdaş sınıflarda ve işyerlerinde öğrenme ve öğretme deneyimini zenginleştirir.

Android 11 işletim sistemini temel alan bu seri, öğretmenlere sezgisel bir platform sunarak ders sunumlarını kolaylaştırıyor. 86, 75 ve 65 inçlik farklı ekran boyutlarıyla her sınıf ve toplantı odası ihtiyacına uygun çözümler sunuyor. Kullanımı kolay arayüzü sayesinde öğretmenler eğitimsel uygulama ve özellikleri kolaylıkla kullanabilmektedir. Ana ekranda sık kullanılan uygulamaların özelleştirilmesi derslerin daha etkili ve verimli olmasını sağlar. Ayrıca bölünmüş ekran ve çoklu pencere gibi çeşitli görüntüleme modları öğretmenlerin bilgileri etkileyici ve etkileşimli bir şekilde sunmalarına olanak tanır.

Serinin güçlü ekran paylaşım özelliği, öğretmenlerin aynı anda en fazla dokuz cihazın ekranını yansıtmasına olanak tanır. Bu, içeriğin büyük ekrandan öğrencilerin kişisel cihazlarına ve tam tersi şekilde paylaşılmasına olanak tanıyarak her öğrencinin derse aktif olarak katılmasını sağlar. iOS, Mac, Windows, Android ve Chrome OS gibi çeşitli platformlarla uyumlu olan bu özellik, sınıftaki etkileşimi artırıyor. Akıllı uygulamalar öğretmenlerin derslerini daha etkileşimli ve yaratıcı hale getirmelerine yardımcı olur. Üstelik serinin gelişmiş çoklu dokunma özellikleri sayesinde birden fazla kullanıcı beyaz tahtaya aynı anda yazıp çizim yapabilir.

Çift kalem işlevi, ayarları değiştirmeden farklı renkler arasında kolayca geçiş yapılmasına olanak sağlayarak dersin akışını kesintiye uğratmaz. Ayrıca orta kısımda yer alan 3’ü 1 arada USB-C portu sayesinde ekran yansıtma, dokunmatik kontrol ve harici cihazların şarj edilmesi (maksimum 65W) gibi işlevler hızlı bir şekilde gerçekleştirilebiliyor. HDMI Çıkışı işlevi, beyaz tahta içeriğinin daha büyük bir sınıf ekranında paylaşılmasına olanak tanıyarak öğretmenlerin sınıf büyüklüğü veya öğrenci oturma sistemi ne olursa olsun etkileşimli bir deneyim sunmasına olanak tanır.

Kullanıcılar tarafından sevilen WAC serisi, eğitim ve iş dünyasında interaktif teknoloji alanında ilerlemeyi hedefleyen Samsung’un bu alandaki kararlılığını gösteriyor. Seri, dinamik, sezgisel ve kapsayıcı bir öğrenme deneyimi sağlayarak eğitim ve iş ortamlarını dönüştürüyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu