Ekonomi

Platinex hissedarları yönetim kurulu değişikliklerine ve isim güncellemesine yeşil ışık yaktı

TORONTO – Platinex Inc., bir madencilik şirketi. (CSE: PTX) (OTCQB: PANXF, Frankfurt: 9PX), 16 Ocak’ta gerçekleştirilen ve hissedarların önerilen tüm kararların lehine oy kullandığı Yıllık Genel Özel Toplantısının sonuçlarını açıkladı. Toplantıda şirketin ihraç edilmiş ve tedavüldeki hisselerinin %42,53’ü temsil edildi.

Şirketin hissedarları aynı zamanda Fancamp Exploration Ltd.’dir. (Fancamp) Yeni yönetim kurulu üyesi Sayın Rajesh Sharma’nın Lider ve CEO olarak atanmasını onayladı. (Fancamp) Rajesh Sharma’nın, Lider ve CEO’nun atanmasını onayladı. Sharma’nın atanması, Fancamp ile yapılan 13 Mart 2023 tarihli Hissedar Anlaşmasının bir sonucudur. Metaller, madencilik ve uluslararası ticaret gibi sektörlerdeki küresel liderlik deneyimiyle tanınan Sharma’nın, büyük ölçekli madencilik projelerine ve uluslararası ticari girişimlere liderlik etme geçmişi vardır.

Hissedarlar, yönetim kurulu değişikliklerinin yanı sıra Platinex Inc.’de de Şubat 2024’te yürürlüğe girmesi beklenen değişiklikleri de düşünüyor. Şirketin adı PTX Metals Inc. olarak değişikliği onayladı. Bu değişikliğin şirketin çeşitliliğini daha iyi yansıtması amaçlanıyor ve altın, bakır-nikel-PGE projelerine odaklanılıyor. Kanada Menkul Kıymetler Borsası’ndaki (CSE) hisse senedi sembolü PTX olarak kalacak.

Toplantı ayrıca şirketin hisse senedi opsiyon planının yeniden onaylanmasıyla sonuçlandı. Platinex, yöneticilerine, memurlarına, teknik ekibine ve danışmanlarına, hisse başına 0,05 ABD Doları kullanım fiyatıyla, hibe tarihinden itibaren üç yıllık bir süre için toplam 6.675.000 hisse senedi opsiyonu vermeyi kabul etti. Şirket ayrıca önceden verilen 425.000 opsiyonu da iptal etti.

Platinex’in portföyü, Ontario Ateş Çemberi yakınındaki W2 Bakır-Nikel-PGE Projesi’nde %100 sahiplik hissesini ve altın aramalarına odaklanan Fancamp ile South Timmins Madencilik Ortak Girişimi’nde %75 hisseyi içermektedir. Aynı zamanda uranyum varlıklarına sahip olan Green Canada Corporation’ın çoğunluk hissesine ve kuzeybatı Ontario’daki Muskrat Barajı Kritik Mineraller Projesi’nde %100 hisseye sahip olma opsiyonuna sahiptir. Şirket, Ontario’daki çeşitli mülkler üzerinde net izabe verimi (NSR) telif ücretleri koleksiyonunu tutmaktadır.

Bu rapor bir basın bültenine dayanmaktadır ve mali bilgiler şirketin SEDAR’a yaptığı başvurularla daha da doğrulanabilir.

Bu makale yapay zeka yardımıyla oluşturulmuş, bir editör tarafından çevrilmiş ve incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

fekeajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu