Ekonomi

Bazı satın alma ve ortak girişimlerin Rekabet Kurulu’ndan onaylanması

Rekabet Kurulu bazı satın alma ve ortak girişim kurma işlemlerine izin verdi.

Rekabet Kurumu’nun internet sitesinde yer alan duyuruya göre Shura, Saudi Iron and Steel Company ile Al Rajhi Steel Industries Company’nin ortak kontrolünü Kamu Yatırım Fonu ve Mohammed Bin Abdulaziz Al Rajhi & Sons Investment Company tarafından devralmaya karar verdi. onaylı.

Cornerstone Chemical Company LLC’nin tek kontrolünün Brigade Capital Management LP tarafından yönetilen fonlar ve hesaplar aracılığıyla devralınması süreci onaylandı.

Volvo Business Services International AB ile Renault SAS arasında yeni bir hafif ticari araç, ürün ve yardımcı lojistik hizmetlerinin geliştirilmesi, üretimi ve satışına yönelik tam işlevsel bir ortak girişim kurma süreci onaylandı.

Tripenia Bilişim Turizm Seyahat Acentası ve Ticaret AŞ’nin çoğunluk hissesi ve tek kontrolünün Ahmet Akyol’a devredilmesine karar verildi.

Total Energies Marketing Services ve The Hydrogen Company tarafından tamamen işlevsel bir ortak girişim kurulmasına izin verildi.

Mercedes-Benz Group China Ltd. ve BMW Brilliance Automotive Ltd. Çin’de aküyle çalışan elektrikli araçlar için halka açık bir şarj altyapı ağı geliştirecek ve işletecek tam işlevsel bir ortak girişim kurma süreci uygun görüldü.

DSV A/S’nin bağlı ortaklığı DSV Solutions Holding A/S ile Kamu Yatırım Fonu’nun bağlı ortaklığı NEOM Şirketi arasında kurulacak tam fonksiyonlu yeni bir ortak girişim üzerinde ortak kontrol kurulması süreci onaylandı.

Adevinta ASA’nın ortak kontrolünün, en son Permira Holdings Limited ve Blackstone Inc. tarafından kontrol edilen makul fonlar tarafından devralınmasının onaylanmasına karar verildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu