Yaşam

Öğrencisini acımasızca döven öğretmen, kendisi hakkında paylaşım yapan Ümit Erdim hakkında dava açtı.

2021 yılında Ali Dilek Yücel isimli öğretmenin 10 yaşındaki öğrencisini okul koridorunda dövdüğü görüntüler gündeme gelmiş ve tepkiler yağmıştı. Sınıftan çıkardığı TK’ya koridorda tokat atan ve boğazını sıkan öğretmen, ailenin şikayeti üzerine görevden alınarak 1,5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Bakanlık tarafından mesleğine son verilmesinin ardından İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde memur olarak yeni görevine başlayan Yücel, sahneler aracılığıyla kendisini paylaşan oyuncu Ümit Erdim’e hakaret davası açtı.

20 BİN TL REDDİ REDDİ

Yücel’in görüntülerini Twitter hesabından paylaşan ve “Aşağılık”, “Şerefsiz” gibi ifadeler kullanan Ümit Erdim, şikayetin ardından polis merkezine giderek ifade verdi. Uzlaşmayı reddeden oyuncu, adliyeye giderek ifade verdi. Olayı anlatan Erdim, “Garip bir olayla karşı karşıyayız. Ders veren bir beyefendinin 10 yaşındaki kardeşimizi okul koridorunda dövdüğü görüntüleri ortaya çıktı. Bunu Twitter hesabımdan paylaştım ve Ali İstek’in olduğunu söyledim. Yücel aşağılık ve erdemli bir varlık.Bu cümleler canını yakmış olmalı çünkü hakaret davası açtı.Zekeriyaköy Polis Karakoluna gittim ifade verdim.Ardından barışmak için aradılar.Beyefendinin 20 bin TL talep ettiğini söyledi. Şikayeti geri çekmeyi kabul etmedim. Kimsenin isteği üzerine ödeme yapmayız. Kanun önünde ne ceza varsa onu çekerim” dedi.

“SÖZÜMÜN ARKASINDAYIM, ÇOK ŞEY SÖYLEDİM”

Sözlerinin arkasında durduğunu belirten ünlü isim şöyle devam etti: “Öğretmenlik mesleği bu kadar çürük yumurtalarla kutsallığından bir şey kaybetmez. Ben 30 yıldır milletine ve devletine hizmet etmiş Kadriye hocanın oğluyum. 25 yıl görevde de bulunmuş Gülay Hanım’ın damadıyım.Öğretmenlik temiz evlatlar yetiştirmektir.Bunun yöntemi o görüntüdeki gibi görüntü değil.Bu süreçte her türlü sonucu kabul etmeye hazırım. Ben de sözümün arkasındayım. Kameralar önünde bir şey söylemek istemiyorum ama az da olsa söylemişimdir herhalde.”

mecitozuajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu