Haber

İYİ Parti’den istifa edenler Ocak Partisi’ne katıldı

İYİ Parti’den istifa eden Çankaya İlçe Başkan Yardımcıları Hadi Canbolat, İlhami Çotur ve Mehmet Ali Düz Ocak Partisi’ne katıldı.

İYİ Parti’den istifa eden Çankaya İlçe Başkan Yardımcıları Hadi Canbolat, İlhami Çotur ve Mehmet Ali Düz, 2023 Genel Seçimlerinde yaşanan haksızlıkların ardından Ocak Partisi Genel Başkanı Kadir Canpolat’ın daveti üzerine Ocak Partisi’ne katıldı. Burada söz alan Ocak Partisi Genel Başkanı Kadir Canpolat, tüm siyasi partilere çağrıda bulunduklarını hatırlatarak, “İYİ Parti’ye özellikle ‘Ocağınıza dönün’ dedik çünkü Ocak Partisi geldi. Türk tarihi ve süzgeçlerinden geçerek günümüze kadar gelmiş, her bedeli katlamış ve hissetmiştir.Onun bir anlayışı ve ideolojisi vardır.Bizler bugün davetimizin alınmasından son derece memnunuz.Kapımız Millet İttifakı askerlerine açıktır. Cumhur İttifakı asker ve yöneticilerine” dedi.

“Kimsenin günahına ortak olmayacağız”

Önlerinde Mahalli İdareler Seçimi olduğunu ve Ocak Partisi’nin Mahalli İdareler Seçimlerine katılacağını belirten Canpolat, “Ocak Partimize her iki ittifakı da bekliyoruz. Biz hiç kimsenin şakacısı olmadık. Bölücü unsurlarla masaya oturmayacağız. FETÖ bizim kırmızı çizgimiz, PKK bizim kırmızı çizgimiz. Dolaylı veya bağlantılı tüm siyasi partilere mesafemiz her zaman eşit olacaktır. Mevcut hükümetin bugüne kadar gerçekleştirdiği reformların Cumhurbaşkanımız Erdoğan sayesinde olduğunu biliyoruz. Biz de gördük, duyduk, duyduk ki AK Parti’de Sayın Cumhurbaşkanımız kadar yönetim, yönetim ve önderlik yok. Bu anlamda kimsenin günahına ortak olmayacağız” dedi.

“Bu bölücü Ermenilere neden kimse kızmıyor?”

Geleceğe yatırım yapmaları gerektiğini ifade eden Canpolat, “FETÖ ile mücadeleyi sürdürülebilir bir zemine yaymamız lazım. PKK ve diğer terör örgütleriyle mücadeleye zemin hazırlamamız lazım. Bunlar olmaz. Suriye meselesi üzerinden siyaset yapanlar, bölücü Ermenilere alınmazlar, “Suriyeliler zamanı gelince gitsinler. Herkes bunu tekrar tekrar söylüyor. Neden kimse bu bölücü Ermenilere kızmıyor” dedi.

Diğer siyasi cumhurbaşkanları gibi bizim de hiçbir zaman öbür gün öbür gün konuşan bir anlayışa sahip olmadık.

Ocak Partisi’nin HDP’li seçmenle sorunu olmadığını, hatta yöneticilerle bile bir araya gelemediğini vurgulayan Canpolat, şöyle devam etti:

“FETÖ yöneticileriyle, PKK’yı savunan ve onlara insan kaynağı sağlayan HDP yöneticileriyle bir araya gelemeyiz. Bizde bu anlayış hiçbir zaman olmadı. Bugün ne diyorsak yarın da, 10 yıl sonra da bu tavrımız devam edecek. ve biz ölünceye kadar.HDP yöneticileri Kürt kardeşimi kandırdılar.Terörist üretip dağa gönderiyorlar.Kurulan bir fabrikadır,terörist üretir.Kurulmuş bir fabrikadır “Türkiye düşmanı üretiyor. Biz Ocak Partisi olarak mücadeleye devam edeceğiz ve milletimizin yanında olacağız. Kürt kökenli kardeşlerim var. Hepsine PKK demek yanlış olmaz. Biz de bu anlayışa karşıyız.”

Konuşmanın ardından Ocak Partisi Genel Başkanı Kadir Canpolat partiye katılanların yaka kartını taktı. – ANKARA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu