Haber

İstanbul’da Saldırıya Uğrayan Aile Hekimi Yaralandı

İstanbul’un Bağcılar ilçesindeki Çınar Aile Sağlığı Merkezi’nde görevli aile hekimi Mahmut Doğan, Yasin İ. (28) isimli şahıs tarafından saldırıya uğradı. Saldırıda yaralanan Doğan, Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Saldırgan Yasin İ. gözaltına alındı.

Elde edilen bilgilere göre; Bağcılar’daki Çınar Aile Sağlığı Merkezi’nde çalışan Dr. Mahmut Doğan, Yasin İ.’nin saldırısına uğradı. bugün görevdeyken. Yaralı Doğan, Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

NE İSTEDİĞİNİ SÖYLEMEDİ, DOKTORA SALDIRDI

Görgü tanıklarının ifadelerine göre; Aile sağlığı merkezine giden saldırgan Yasin İ., kimseyle konuşmadan bir süre bekleme salonunda oturdu. Durumu fark eden yetkililerin sorularını yanıtlamayan Yasin İ., ne istediğini söylemedi. Bunun üzerine yetkililer durumu Mahmut Doğan’a bildirdi. Doğan, Yasin İ.’ye gitti. kim olduğunu, bir sağlık sorunu olup olmadığını ve ne istediğini sordu. Doğan’ın sorularını da yanıtsız bırakan Yasin İ., yetkililerin polise haber vereceklerini söylemesi üzerine Doğan’a saldırdı.

SALDIRGAN TUTUKLAMASI

Saldırgan Yasin İ., daha sonra sağlık merkezine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen saldırganın konuşmasına devam ettiği bildirildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu