Yaşam

Dan Bilzerian, Nusret Gökçe’nin 8 yıl boyunca kendisine çektiği fotoğrafları sosyal medyada yayınladı.

Cinsel içerikli paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren sosyal medya fenomeni Dan Bilzerien, Katar’da düzenlenen Dünya Kupası finalinde Messi’yi geride bırakan Nusret Gökçe’nin kendisine attığı mesajları ortaya çıkardı.

2015’TEN BERİ GÖNDERİLİYOR

Gökçe’nin 2015 yılından bu yana kendisine gönderdiği fotoğrafları 33.6 milyon takipçisi olan Instagram hesabından yayınlayan fenomen, “Herkes bu saf bae’nin ne kadar garip olduğundan bahsediyor, ben yıllardır bilirim” notunu düştü. Gökçe’nin kendi fotoğraflarının yanı sıra konuk olduğu yarışmalardan fotoğraflar da gönderdiği görüldü.

NUSRET’İN MESSİ’YE DAVRANIŞI DİKKAT ÇEKTİ

Fransa’yı penaltı atışlarında yenerek Dünya Kupası’nı kazanan Arjantin’deki maçın ardından gözler Lionel Messi’nin üzerindeydi. Kavgayı tribünlerden izleyen ünlü isimler arasında yer alan Nusret Gökçe’nin maçın bitiş düdüğüyle sahaya inmesi ve Messi ile olan iletişimi büyük ilgi gördü. Canlı yayında ekranlara yansıyan anlarda Arjantinli yıldızı fotoğraf çekmek için kolundan tutan ve gitmesine engel olmak isteyen Nusret Gökçe’ye Messi’nin hiç pas vermediği görüldü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu