Haber

Eskişehir’de Çalınan Çanta Belediye Çalışanı Tarafından Sahibine Teslim Edildi

Eskişehir’de Odunpazarı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanı, içinde yaklaşık 30 bin lira bulunan çantayı sahibine teslim etti.

Okan Arslan, sabah saatlerinde temizlik yaptığı bölgede içinde para bulunan bir çanta buldu ve durumu amirine bildirdi. Çantada alışverişin yapıldığı işletme hakkında bilgi alan Arslan, çantanın sahibini bulmak için işletmeye gitti.

Arslan’ın polis merkezinde ifade verdiği sırada iletişime geçen Esra Çelik, çantasını belediye ekiplerinden ve Arslan’dan eksiksiz olarak teslim aldı.

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, olayı öğrendikten sonra kiosk işletmecisi Esra Çelik ve belediye çalışanı Okan Arslan’ı makamında ağırladı.

Temizlik İşleri çalışanı Arslan’a teşekkür eden Kurt, “Odunpazarı Belediyesi çalışanlarının dürüstlüğüne, onuruna kimsenin söz etme şansı yok. Bugün bunu bir kez daha kanıtladınız. Sizi bir kez daha tebrik ediyorum. Ben de müdüre teşekkür ediyorum. Haydi yapalım. Doğru iş. Biz vatandaşlar olarak rahatız.” “Bunu gerçekleştirmek için varız. Bu onun küçük bir parçası.” söz konusu.

Okan Arslan, insan olarak görevini yerine getirdiğini belirterek, “Normalde insanlar bu şekilde davranıyor. Çalıştığım kurumda bize hep böyle davranmamız söyleniyor. Biz de bu seviyede ilerlemeye çalışıyoruz. Aslında” dedi. Biz görevimizi yapıyoruz, bu insanlık adına görevimizdir.” İfadelerini kullandı.???????????????

Çantanın sahibi Esra Çelik, belediye çalışanı Okan Arslan’a teşekkür ederek olayı şöyle anlattı:

“Sabah işe giderken minibüse bindim. Minibüsten indim. Karşıdan karşıya geçerken aniden arabalar hareket etti. Koştum. O anda çantamın askısı koptu. Düştüm. Büfeye gittim. Sonra büfede bozuk para vermek zorunda kaldım. Çantamın yanımda olmadığını fark ettim. Sonra esnafı aradım ama bulamadım. Karakola gittim.” Gittim. Ben ifademi verdim. O sırada arkadaşı geldi. Daha sonra çantayı tamamen teslim aldım.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu