Yaşam

Nur Viral ve Yusuf Kavaklı canlı yayında ‘çıplaklık’ tartışması yüzünden tartıştı

beyaz televizyon Hayat Her Şey Var programının sunucusu Parıltı Viral ile konuk Yusuf Kavaklı arasında ‘çıplaklık’ tartışması yaşandı. Kavaklı, bazı sunucuların çıplak olarak yayına çıktığını belirterek, “Edebi var, ayıp” dedi. Meslektaşlarını savunan Viral, Kavaklı’nın “Bozacı’nın tanığı Şıracı” demesi ve gözleri dolması karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

“ÇIPLAK YAYINLARI GÖRMÜYOR MUSUNUZ?”

Emekli müftü Yusuf Kavaklı, televizyonda sunuculuk yapan, program yapan kadınların çıplak giyindiğini öne sürerek, “Edebi var, küstahlık var” dedi. Kavaklı’nın sözlerine yanıt veren Viral, “Kim çıplak yayın yapıyor efendim?” söz konusu. Kavaklı, “Hiç görmüyor musun, hiç bakmıyor musun?” Ardından Viral, “Hayır, çıplak yayın yapan kimseyi görmüyorum” yanıtını verdi.

VİRAL: NEDEN BU KADAR KRİTİK İZLİYORSUNUZ?

Kadınların dekolte giydiklerini ima eden Kavaklı, “Buradan yayın yapanları görmüyor musunuz? Kadın yemek şovu yapıyor, köçek oynuyor. yemek” dedi ve sunucu, “Onları bu kadar çok eleştiriyorsun, neden izliyorsun?” diye sordu. Sözlerini bitiren müftü, “Nasıl? Onlara anlatmak benim görevim. Benim görevim yanlışları anlatmak. Dine uymayanları anlatmak. Tamam mı kızım? Bu benim görevim mi? Yapma” diyerek tepki gösterdi. izle, okuma, bakma diğerine. Ne anlatacağım ben hayattan bahsediyorum.”

“BOZACİN’İN ŞAHİT ŞİRACI”

Meslektaşlarını savunan Parıltı Viral, “‘Bunu izlemeyin diyorsunuz, yok saymak sorunu çözmüyor. Ben görüyorum, izliyorum’ diyorsunuz ama ‘Arkadaşlarınız’ diyorsunuz. ’, izliyorum. Herkes çok iyi, çok düzgün giyiniyorlar, çok güzel bir programları var.” O da, “Bozacının şahitliği şart diyorlar. Çok güzel bir program, bir şey demiyorum.”

Şaşkınlığı yüzüne yansıdı

Konuğunun sözlerine şaşıran Viral, “Aaa bu cümle biraz ağır mı hocam? Bozacı’nın tanığı mustaci deyince ‘Sen de onlardansın’ diyorsun” dedi. Yanlış anlaşıldığını ifade eden Kavaklı, “Sen onlardan değilsin kızıma göz yumuyorsun. Sen sunucu olarak örneksin, ben de burada konuşmacı olarak örneğim. Adam bana baktığında dinden nefret ediyorsa.” , burada yaptığım programın bir işlevi yok tamam mı kızım?” geri adım attı.

haymanahaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu