Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan, son 40 günde mucizenin sırrını açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son 40 günde yaptıkları tüm çalışmaların arka planında önemli bir emeğin, vizyonun, planlamanın, ekibin ve siyasi iradenin olduğunu belirtti.

Erdoğan sosyal medya hesabından “40 yıllık emeği 40 güne nasıl sığdırdık?”başlıklı yazısında, son 40 günde savunmadan ulaştırmaya, sağlıktan finansa, çalışma hayatından uydu teknolojilerine kadar her alanda millete değerli bilgiler verdiklerini belirtti.

Bu mitlerin ortasında 60 yıllık bir hayalin eseri, Değiştir’ülkeye gelişi, ülkenin milli savaş uçağı KAANn hangardan ayrılma, TCG AnadoluKaradeniz’de keşfedilen geminin donanmaya teslimi doğal gazülkeye getirmek , AkkuyuTürkiye’nin santrali ve Avrupa’nın en uzun tüneli ile nükleer ülkeler ligine resmen girişi Zigana’İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin açılışının rekor sürede gerçekleştiğine işaret eden Erdoğan, şunları söyledi:

“15 YIL ÖNCE EKTİĞİMİZ TOHUMLAR”

“Yani 40 günde yaptığımız tüm çalışmaların arka planında önemli bir çalışma, vizyon, planlama, ekip ve siyasi irade var. 5 yılda, 10 yılda hatta diktiğimiz fidanların meyvelerini bugün topluyoruz. 15 yıl önce.Önce hayal ettik,bir hayalin peşinden gittik.Hayallerimizi somut hedeflere dönüştürdük.Sonra azim,yüreklilik ve kararlılıkla bir bir hayata geçirdik.Yapamazsın,yapabilirsin diyenleri hayal kırıklığına uğrattık. ‘t’ ve ilk adımda bizi çelenler.Milletimize inandık,en zor günümüzde bile ülkemizin potansiyeline güvendik.Allah’ın yardımından hiçbir zaman ümidimizi kesmedik.40 güne sığdırdığımız başarı bu inanç ve iradenin eseridir.”

Erdoğan, bu başarının doğru bildiği yolda yürümeye cesaret edenlerin zaferi olduğunu belirtti. “İnşallah hep birlikte çok daha büyük başarılara imza atacağız. 85 milyon Türk Yüzyılı destanını hep birlikte yazacağız. Yeter ki kendimize inanalım, ülkemize güvenelim, umudumuzu asla kaybetmeyelim. Zafer inananlarındır.. .”terimleri kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu