Haber

Beylikdüzü’nün Gönüllü Ordusu Dayanışma Köprüsü Kurdu

Beylikdüzü Belediyesi’nin 2 depremin ardından başlattığı dayanışmaya her yaştan Beylikdüzü Belediyesi takviye yaptı. Yardım kampanyasının başlamasıyla birlikte toplanma merkezlerine akın eden vatandaşlar, hem tasfiye hem de eşyaların paketlenmesi çalışmalarına destek verdi.

Beylikdüzü’ndeki iş birliğinin üst düzeyde olmasından memnun olduğunu belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Bütün komşularıma canı gönülden teşekkür ediyorum. Bize emanet ettiğiniz emanetleri afet bölgesine ulaştırmaya devam edeceğiz.”

Beylikdüzü Belediyesi’nin yardım çalışmalarına gönüllü ordusu, Kahramanmaraş’ta meydana gelen iki depremin ardından başladı. destek verir.Depremin ilk anlarında başlatılan yardım kampanyasına katılım Beylikdüzü vatandaşları Pazar İstanbul Afet Sonrası Lojistik Temel Merkezi ve Kapalı Barınma Alanına akın etti. Beylikdüzü Atatürk Kültür Sanat Merkezi’nde devam eden çalışmalara deprem bölgesinde ihtiyaç duyulan malzemelerle yardımda bulunan Beylikdüzü sakinleri, hem malzemelerin atılmasında hem de paketlenmesinde yardımcı oluyor. 7’den 70’e her yaştan binlerce gönüllü vatandaş deprem bölgesindeki vatandaşların yaralarını bir nebze de olsa sarabilecek. katkıda bulunmak için çok çalışıyor.

Yüzlerce istekli takviye

Bütün bu işlerin yanında ortada belediye çalışanları da var. Arama kurtarma işleri başta olmak üzere 992 istekli Yürütülen tüm faaliyetlere destek için deprem bölgesine gitti. Öte yandan Beylikdüzü Offroad Kamp ve Doğa Sporları Kulübü üyeleri ile Beylikdüzü Motosiklet Kümesi de gönüllü olarak çalışan bir diğer gruptu. Gruplar, Beylikdüzü Belediyesi’nin hazırladığı yardım malzemelerinin ulaşılması zor noktalara gönderilmesini sağladı.

“Tüm komşularıma yürekten teşekkürler”

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Beylikdüzü’ndeki üst düzey işbirliğinden memnun olduğunu belirtti. Güzel enerjiniz ile gönderdiğiniz ürünleri deprem bölgesine ulaştırdık. Beylikdüzü Offroad Kulübümüz orada. Günlerce köy köy gezerek gönderdiğiniz malzemeleri ulaştırdı. Ayrıca gönüllü motokuryelerimiz 24 saat yardım malzemesi dağıtıyor. Desteklerini esirgemeyen tüm komşularıma canı gönülden teşekkür ederim. Bize emanet ettiğiniz her şeyi afet bölgesine teslim etmeye devam edeceğiz” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu