Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 6 Şubat depreminin yıl dönümünde anma mesajı yayınladı

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6 Şubat depreminin yıl dönümünde, “Bir yıl önce yaşadığımız Kahramanmaraş merkezli depremlerde kaybettiğimiz canların acısı, ilk günkü tazeliğiyle yüreklerimizi yakmaya devam ediyor. Kaybettiğimiz 53 bin 537 canımızın her birine Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum.” “Yüzyılın felaketinde yaralanan 107 bini aşkın vatandaşımıza başsağlığı dileklerimi yinelemek istiyorum.”

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6 Şubat depreminin yıldönümünde saat 04.17’de depremde hayatını kaybedenler için anma mesajı yayınladı. Erdoğan’ın mesajı şöyle:

“Bir yıl önce yaşadığımız Kahramanmaraş merkezli depremde kaybettiğimiz canların acısı, yüreğimizi ilk günkü gibi yakmaya devam ediyor. Kaybettiğimiz 53 bin 537 canımızın her birine Allah’tan rahmet, yakınlarımıza başsağlığı diliyorum. yakınlarına ve milletimize. Yüzyılın felaketinde yaralanan 107 bini aşkın vatandaşımıza şifa dileklerimi tekrarlıyor, tedavilerine devam eden yaralılara da Allah’tan acil şifalar diliyorum. Yaşanan yıkım İnsanlık tarihinin en kadim yerleşim yerleri arasında yer alan 11 ilimizde yaşananlar gerçekten büyüktü.Böylesi büyük felaketler ve büyük acılar aynı zamanda milletlerin birlik, beraberlik ve kardeşliğinin gücünün sınandığı dönüm noktalarıdır.Allah’a şükür milletimiz Acı ve tarihi sınavı başarıyla geçti.Devletimiz tüm imkanlarıyla derhal harekete geçerken, Türkiye tek yürek, tek bilek oldu, milletimiz depremzede kardeşlerine, asrın birliğine koştu. yüzyılın felaketi karşısında gösterildi. Vazgeçtiğimiz canları Fatihalarla, dualarla ve üzüntülerle anarken, milletimize verdiğimiz sözleri yerine getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Şehirlerimizi inşa edip canlandırana, evleri yıkılan veya kullanılamaz hale gelen son vatandaşlarımızı güvenli evlerine kavuşturana kadar bu çalışmalarımızı sürdüreceğiz. “Allah bir daha ülkemize ve milletimize bu tür felaketleri yaşatmasın, bizleri bu tür imtihanlara sokmasın.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu