Haber

CHP’li Özkoç: Halkın hükümete oy vermesi için nedenler üretiliyor

CHP Parti Teşkilatı Başdanışmanı ve Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Engin Özkoç, 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinin sonuçları ve parti içindeki son çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Seçim sonuçlarıyla ilgili olarak Özkoç, “Büyük bir hayal kırıklığı var. Onca ekonomik krize, sorunlara ve yaşananlara rağmen nasıl hala bu hükümete oy veriliyor, bu konuda yargılar yapılıyor” diyen Özkoç, 50. +1 sistemi partileri ittifaka zorladı ve bu durum yerel seçimleri de etkiledi.

‘BU PROJE TÜRKİYE’YE DAVET EDİLMİŞTİR’

T24’ten Eray Görgülü’nün haberine göre Özkoç, bu durumun kutuplaşmaya yol açtığını kaydederek, şunları söyledi:

“İttifakla ilgili tek sözümüz yok, kimseyle görüşmüyoruz, kimseyle bir araya gelmiyoruz. Gerektiği yerde ve zamanda görüşüp değerlendiriyoruz. Yüzde 25+1 oyumuz var. Yüzde 50+1’e 26 tane daha var. Aslında bu büyük bir projenin parçası. Bu proje Türkiye”. “Bazıları buna Büyük Ortadoğu Projesi diyor. Ama Türkiye’ye istikrar getirmiyor.”

HER ŞEYİ OLAN BİR AVUKAT

Organizasyonla ilgili çalışmalar hakkında da bilgi veren Özkoç, şunları söyledi:

“78 ilde eski ve yeni milletvekilleri dahil 30 arkadaşımızı denetim yapmak üzere görevlendirdik. Tüm il ve ilçeler gezildi, teşkilatın görüşleri alındı. İlgili tüm il ve ilçelerden tüzükler alınarak sisteme yüklendi. Genel Merkezde.Şu anda MYK üyeleri görüyor,genel lider de görüyor.

Geriye üç büyük il, İstanbul, İzmir ve Ankara kaldı. Onları yakında tamamlayacağız. Ayrıca Genel Müdürlük bünyesinde organizasyonlardan sorumlu bir danışmanlık birimi oluşturduk. Her gün bir milletvekilimiz burada nöbet tutuyor. İl ve ilçelerden gelen sorunları dinliyor, çözüyoruz. Mevcut vekillerin her birinden sorumlu bir kişi atayacağız.

Her ay en az bir ili ziyaret edip oradaki sorunları, eksiklikleri bize anlatacaklar. Küme başkanına atama için bilgi verdik, bu hafta içinde atamayı yapacağız. Seçim hazırlıklarının yapılıp yapılmadığı veya örgütün çalışıp çalışmadığı tarafımıza iletilecektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu