Haber

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç: Stadyumdaki vatandaşlar artık yeter diyor

CHP Küme Başkan Yardımcısı Engin Özkoç, Meclis’te basın toplantısı düzenledi.

Engin Özkoç, 6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremler nedeniyle Türkiye’nin büyük acılar içinde olduğunu belirterek, milletvekillerinin gece gündüz demeden milletin yanında olmaya çalıştıklarını söyledi.

Bu milletvekillerinden birinin Ali Mahir Başarır olduğunu belirten Özkoç, dokunulmazlığının kaldırılmasına tepki gösterdi.

Özkoç, Ali Mahir Başarır deprem bölgesinde mücadelesini sürdürürken bugün dokunulmazlığı kaldırıldı.”dedi.

“Taraftarlar isyanlarını dile getiremezler mi?”

Kulüp taraftarlarının hayatın bir parçası olduğunu vurgulayan Özkoç, şu ifadeleri kullandı:

Takımına destek olmak için geldikleri yerde depremde zarar gören çocuklara destek olmak için sahanın ortasında yüreklerini ortaya koyarken isyanlarını kelimelere dökemezler mi? Kendi niyetlerini söyleyemezler mi? Duyguları hakkında konuşamazlar mı? ‘Hükümet istifa ediyor’ diyen seyircileri maçlardan men ediyorsunuz. Milletimizin isyanı sadece bir feryattır, sadece bir feryattır.

Kızılay tezleri değerlendirdi

Kızılay’ın 3-4 yapı ile yönetilebildiği halde 11 şirket kurulduğunu ve bu şirketlere birer genel müdür atandığını anlatan Özkoç, Kızılay için toplanan paranın bu şirketlerin huzur hakkı ve maaşlarına gittiğini iddia etti. yöneticiler.

Engin Özkoç, söz konusu şirketlerin değişmeyen iki isminin Kerem Kınık ve İlyas Haşim Çakmak olduğunu belirterek, şu ifadeleri kullandı:

Bu isimlerin bir yerden olması yeterli değil. Nasip, dinimizin güzel bir sözüdür. ‘Herkes nasibini alır’ derler. Aslında helaldir. Hakikaten nasibini alacaksın ama milletten çalan bunlardır.

“Millet mafyaya değil adalete yaslanacak”

Halkın sesi olduklarını ve demokrasi için haykırdıklarını söyleyen Özkoç, şöyle devam etti:

Sokaktaki vatandaş şikayetçi, tutuklanıyorsunuz. Stadyumdaki vatandaş ‘yeter artık’ diyor, karşılaşmalardan men ediyorsunuz. Yetmez, mafyayı tehdit edersin. Arkasında milletin korktuğu Alaattin Çakıcı değil, milletin güvendiği devlet olacaktır. Millet adalete yaslanacak, mafyaya değil. Mafya ile bu milleti nasıl korkutmaya çalışıyorsunuz?

Süleyman Soylu denen şahıs mesaisini bırakıp gelirdi. Vardiyanı bırakıp depreme gidemezdin. İçişleri Bakanlığı ilk üç gün yoktu. Prestijsiz bakan olduğun için seni 11 vilayet yönetiminden aldılar, 1 vilayet yönetimine verdiler. Çünkü artık milletin gözünde prestijinizi kaybettiniz. Milleti tehdit etmek için, mesaimi bozacağım saçmalığını bırakın, milletle konuşurken adam gibi konuşun. Mafya ve uyuşturucu baronlarına bel bağlamayın ve milleti etkilemeyin. İnsanlar gelip bunun hesabını soracaklar.

artukluajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu