Yaşam

Aşk-ı Memnu’nun yeni dizisi Adnan Osman Sonant ve Behlül’ün Boran Kuzum’undan ilk kare geldi

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Selçuk Sistem, Hazal Kaya ve Nebahat Çehre’nin paylaştığı Aşk-ı Memnu dizisi yayınlandığı döneme damga vurdu. Bugün bile bölümleri büyük bir ilgiyle izlenen dizinin filmi “Bihter” olacak. Filmin iki başrolünün bir araya geldiği ilk fotoğraf ortaya çıktı.

YENİ ADNAN VE BEHLÜL’DEN İLK POZ

Merakla beklenen Bihter sinemasında Adnan Bey’i canlandıracak Osman Sonant ve yeni Bihter’i Boran Kuzum ön plana çıktı. İkilinin yan yana poz verdiği fotoğraf kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

“ADNAN BEHLÜL’DEN DAHA İYİ”

Filmde Bihter rolünde Farah Zeynep Abdullah, Behlül rolünde Boran Kuzum, Nihal rolünde Helin Kandemir, Firdevs Hanım rolünde Hande Ataizi, Peyker rolünde Nezaket Erden, Beşir rolünde Lorin Merhart ve Matmazel rolünde Ebru Özkan yer alıyor. Öte yandan Bihter’in yeni Adnan ve Behlül’ü sosyal medya kullanıcıları tarafından çok eleştirildi. Adnan Bey’i canlandıracak Osman Sonant’ı Bühlül’ü canlandıracak Boran Kuzum’dan daha güzel bulan sosyal medya kullanıcıları, “Adnan daha yakışıklı, Behlül’e bakmıyorum” gibi yorumlar yapmaya başladı.

Osman Sonant, Aşk-ı Memnu’nun yeni Adnan’ı! Gören herkes bire bir yorum yaptı: Behlül’den daha yakışıklıhaber-bafra.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu