Haber

AXA Sigorta ve Koç Sağlık’tan Türkiye’nin İlk Dijital Sağlık Sigortası

130 yılı aşkın süredir Türkiye’de sigorta sektörüne öncülük eden AXA Sigorta, Koç Sağlık iş birliğiyle Türkiye’de bir ilk olan “Dijital Sağlık Sigortası”nı hayata geçirdi.

Tıpta dijitalleşmeyi sigorta sektörüne taşıyan AXA Sigorta ve Koç Sağlık, bu iş birliğiyle sigortalıların hastaneye gitmeden istedikleri zaman, istedikleri yerde muayene olabilecekleri uzaktan muayene dönemini başlatıyor.

 

 

Yenilikçi yaklaşımı, ürün ve hizmet yenilikleriyle 130 yılı aşkın süredir Türkiye’de sigorta sektörüne öncülük eden AXA Sigorta, Türk sağlık sektöründe yenilikçi çözümler sunan Koç Sağlık ile sağlık branşında bir ilke imza attı. “AXA Dijital Sağlık Sigortası” ‘yi hayata geçirdi. 13 Eylül’de Arter’de AXA Sigorta CEO’su Yavuz ÖlkenVe Koç Sağlık CEO’su Dr. Erhan BulutcuKatılımıyla tanıtıldı “AXA Dijital Sağlık Sigortası”Poliçede yer alan dijital muayene cihazı sayesinde sigortalılara hastaneye gitmeden, diledikleri yerde, istedikleri zaman tedavi olma imkanı sunulmaktadır.

 

“AXA Dijital Sağlık Sigortası” AXA Sigorta ile sağlık alanında yeni bir döneme imza atan AXA Sigorta, yatarak tedavilerde AXA Sigorta ile anlaşmalı özel sağlık sigortası kapsamında sigortalı müşterilerine tüm sağlık kuruluşlarında yerinde ve online olarak sigortalı müşterilerine hizmet vermektedir. Ayakta tedavilerde poliçeyle birlikte sunulan dijital muayene cihazı ile Amerikan Hastanesi ve Koç Üniversitesi Hastanesi doktorlarına hizmet verilmektedir. Tanışma ve inceleme fırsatı sunar.

 

Yatarak tedavi, dijital ayakta tedavi, ilaç masrafları ve dijital muayene sonrası laboratuvar hizmetleri, isteğe bağlı dijital Check-Up ve ferdi kaza teminatlarını kapsar. “AXA Dijital Sağlık Sigortası”,AXA Sigorta’nın Türkiye’de ilk olarak müşterilerine sunduğu yepyeni bir özel sağlık sigortası ürünü olma ayrıcalığına sahiptir.

 

“Poliçeye Dahil ‘TytoCare’ Dijital Muayene Cihazı ile Hastaneye Gitmeden Kapsamlı Dijital Doktor Muayene ve Tedavi İmkanı”

 

AXA Sigorta, “AXA Dijital Sağlık Sigortası”Sahiplerine hediye edilen “TytoCare” Dijital Muayene Cihazı ile diledikleri zaman, istedikleri yerde muayene yapma imkanı sunuyor. “AXA Dijital Sağlık Sigortası” Sigortalılar kalp, akciğer, kulak, burun, boğaz hastalıkları ve cilt sorunları için Amerikan Hastanesi ve Koç Üniversitesi Hastanesi hekimlerinden uluslararası standartlarda muayene hizmeti alabilmektedir. Hekimler “TytoCare” Dijital Muayene Cihazı ile kulak burun boğaz bölgesini uzaktan muayene edebiliyor.

 

Sıcaklık, nabız ve kalp atış hızını inceleyebilir ve ölçebilir. Politika kapsamında standart 7/24 sınırsız aile hekimi muayenesi ile 24 çocuk ve dahiliye uzmanı hekim muayenesi bu cihaz üzerinden online olarak yapılabilmektedir. Ayrıca sigortalılara isteğe bağlı olarak poliçeye dahil edilebilecek ek teminatlarla dermatoloji, nöroloji, göz ve kardiyoloji gibi birçok branşta reçete yazımı dahil teşhis ve tedavi olanakları sunulabilmektedir. Hizmet kapsamında hekimler, teşhis süreci sonunda hastaya online reçete yazabildiği gibi, hastanın sağlık verileri de Sağlık Bakanlığı e-Nabız sistemine entegre edilebiliyor. Bu açıdan “AXA Dijital Sağlık Sigortası”.com’un sunduğu dijital tanı ve tedavi analizi, özellikle pandemi döneminde yaygınlaşan telefon veya online sağlık danışmanlığı hizmetlerinden farklılık gösteriyor.

 

AXA Sigorta’nın Koç SağlıkŞirket işbirliğiyle Türkiye’deki müşterilerine sunduğu “TytoCare” Dijital Muayene Cihazı, iki şirket arasındaki münhasırlık anlaşması uyarınca 4 yıl boyunca ülkemizde sadece AXA Sigortalılara sunulan bir ayrıcalık olacak.

 

“AXA Dijital Sağlık Sigortası çocuklu aileler, sık sık yurt dışına seyahat edenler, iş veya eğitim amacıyla 1 yıldan az yurt dışında kalan Türk vatandaşları, gençler, yaşlılar ve fiziksel hareket kısıtlılığı olan bireyler için kurtarıcı bir çözümdür.”

 

“AXA Dijital Sağlık Sigortası”nın tanıtıldığı basın toplantısında konuşan AXA Sigorta CEO’su Yavuz Ölken Çalışmanın sadece bireyler için değil aileler için de çözümler sunduğunu, özellikle belirli demografik gruplar için kurtarıcı olacağına dikkat çekti. Ölken konuşmasında şunları söyledi: “Yıllar önce başladığımız dijitalleşme yolculuğumuz, sektörde bizi farklılaştıran değerli çalışmalarla meyvelerini vermeye devam ediyor. AXA Sigorta olarak, ülkemiz sağlık ekosisteminin değerli oyuncusu Koç Sağlık ile Türk sigorta sektörüne yön verecek ve sağlık alanında değer yaratacak yenilikçi sağlık çözümü “AXA Dijital Sağlık Sigortası”nı hayata geçirmenin heyecanını yaşıyoruz. .

 

‘İnsan gelişimi adına, insanlar için değerli olanı korumak’ marka hedefimiz doğrultusunda, sadece hasar durumunda kayıpları karşılayan bir sigorta şirketi olmanın ötesine geçerek, sektörümüze katma değer yaratan faaliyetler gerçekleştiriyoruz. ülke. Türkiye’nin ilk ve tek ‘AXA Dijital Sağlık Sigortası’ ile sigortalılarımızın sağlık hizmetlerine erişimini kolaylaştırıyoruz. Çalışmamızla sunduğumuz dijital sınav olanağının çocuklu aileler, gençler ve dijitale yatkın çalışanlar, şehir merkezinden uzakta yaşayanlar, yaşlılar ve fiziksel hareket kısıtlılığı olan bireyler, Türkler ve dijitale yatkın kişiler için alternatif bir çözüm olmasını umuyoruz. Yurt dışında 1 yıldan az çalışmış veya eğitim almış olanlar ve sık seyahat edenler.

 

Ayrıca ‘TytoCare’ Dijital Muayene Cihazı ile sadece sigortalılara değil, sigortalıların sigortasız 4 yakınına da 7/24 aile hekiminden dijital muayeneye ücretsiz ve sınırsız erişim imkanı sunuyoruz. Üstelik sigorta kapsamına giremeyen aile büyükleri de yaşlarına bakılmaksızın bu hizmetten faydalanabiliyor. “AXA Dijital Sağlık Sigortası ile kaliteli, her yerden erişilebilen ve sürdürülebilir yeni nesil sağlık çözümünü sigortalılarla buluşturmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.”

 

“Türkiye’de dijital sağlık alanında büyük fark yaratacağımıza inanıyorum”

 

AXA Sigorta iş birliğiyle Türkiye’de dijital sağlık alanında yeni bir dönem başlattıklarını duyuran, Koç Sağlık CEO’su Dr. Erhan Bulutcu, “Koç Sağlık Sağlık hizmetlerimizi eksiksiz sunarken, yenilikçi ve vizyoner yaklaşımımızla son teknolojileri buluşturuyoruz. Tıpta dijitalleşmenin proaktif bir yaklaşımla daha büyük sağlık sorunlarının önüne geçerek hastanelerin ayakta tedavi hizmetlerindeki yoğunluğunu çözeceğini, aynı zamanda sağlığa erişimi de kolaylaştıracağını düşünüyoruz. 2021’den beri ‘Nerede olursanız olun biz oradayız’misyonuyla hizmet vermeye devam ediyoruz. ‘Koç Sağlığı benimle’ Markamızla Türkiye’de sağlık alanında önemli bir ayrıcalık sunuyoruz. Zaman ve mekandan bağımsız olarak 24 saat doktor muayenesi yapmanızı ve muayene olmanızı sağlayan teletıp sistemi olan ‘Tytocare’ isimli cihazımız evde muayene hizmeti vermektedir. Türkiye’de bir ilk olan ‘Tytocare’, hastanın hem online olarak doktoruna bağlanmasını hem de eş zamanlı muayene olmasını sağlıyor. ‘Tytocare’, hasta ve yakınlarının evden çıkmasına gerek kalmadan kulak, akciğer, kalp hastalıkları, boğaz, cilt hastalıkları, ateşli hastalıklar, karın ve vücudun diğer bölgelerindeki hastalıklara yönelik muayene ve doktor konsültasyonlarını gerçekleştirebiliyor. Doktorla yapılan görüntülü görüşmenin ardından hastanede vakit geçirmeden, bekleme odasında ya da uzun randevu süreçlerine gerek kalmadan doktorun tanısı alınıp tedavi süreci başlatılabiliyor. Hastalarımız yurt dışında olsa bile hastalıklarına göre uzaktan muayene edilebiliyor veya tedavilerine devam edilebiliyor. Koç Sağlık Dijital sağlık alanındaki tüm yetkinliğimizi AXA Sigorta’nın gücüyle birleştirerek, Türkiye’de dijital sağlık alanında büyük bir fark yaratacağımıza ve Türk sağlık sektörüne son derece değerli katkılar sağlayacağımıza yürekten inanıyorum. işbirliği.” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

hacilar-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu