Haber

Akşener: Olmadı, olmadı!… İmamoğlu ve Yavaş’a ‘millet’ çağrısı!

ANKARA (İGFA) –Dün yapılan 6’lı masa toplantısının ardından UYGÜN Partisi ek binasında gerçekleştirilen toplantının ardından Genel Yönetim Kurulu Genel Başkanı Meral Akşener bugün bir açıklama yaptı.

Ceketimi asarsam kazanırım diyenlere karşı olduklarının altını çizen Meral Akşener, dayatmalara boyun eğmeyeceklerini söyledi.

“KİŞİSEL HEDEFLER TERCİH EDİLİR”

Akşener, dünkü toplantıda 5 parti olarak “Kılıçdaroğlu aday olsun” dediğini belirterek, başından beri Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ın isimlerini takdim ettik. Yani milletimizin haklı beklentilerini masaya yansıtma çabalarımız reddedildi. Kişisel hırslar Türkiye’ye tercih edildi” dedi.

Aziz milletimiz İYİ Parti’yi bunun için kurmadık. “Birincisi UYGUN Parti demedik. Milletimize verdiğimiz sözü bir kez bile duymadık, geri adım atmadık. Oldu, kişisel hedeflerimizi bir kenara ittik ve hakaretlere uğradık, dişimizi gıcırdattık. linç edildi, yıkılmadık ama olmadı, olmadı.” söz konusu.

“NOTERDE VE OYUN MASASINDA OLMAYACAĞIZ”

Akşener, “6’lı masa artık millet iradesini yansıtmıyor” dedi.

YAVAŞ VE İMAMOĞLU’YA AÇIK ÇAĞRI

İmamoğlu ve Yavaş’a çağrıda bulunan Akşener, “Değerli liderlerim, tüm engellere rağmen çok çalıştınız. Görevinizi en layık şekilde yaptınız. Milletimizi enkazda bile yalnız bırakmadınız. Milletimiz. seni sevdi, kucakladı. Kritik bir zamanda millet seni göreve çağırıyor. Kurumlarımız yıpranmış, içi boşken, “Bu görev, bir tek seçimi değil, geleceğimizin bütün seçimlerini kazanma görevidir. Bu görev, millet iradesini yeniden hakim kılma görevidir. Tarih kritik bir molada sizi göreve çağırıyor” dedi.

,https://youtu.be/dW0t8-_BjfU

Bu arada Meral Akşener bugün saat 17’de İl Başkanları ile bir araya gelecek.

Hatırlanacağı üzere Millet İttifakı dünkü toplantısının ardından 6 Mart Pazartesi günü cumhurbaşkanı adayını açıklayacağını açıklamıştı. Aday üzerinde uzlaşmaya varıldığı belirtilirken, İYİ Parti lideri Meral Akşener Genel Yönetim Kurulu’nun toplanmasına karar verdi.

habercine.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu