Haber

AK Partili Çilez’den 6 masaya ‘kaos’ yorumu

ANKARA (İGFA) –AK Parti Amasya Milletvekili Hasan Çilez, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde basın toplantısı düzenledi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in güçlendirilmiş parlamenter sistem telaffuzunun boş olduğunu öne süren AK Partili Çilez, 6’lı tablonun güçlendirilmiş parlamenter sistemi değil, yarı başkanlık sistemini açıkladığını belirterek, “Adaylıkta bahsettiği sistem. süreç ‘güçlendirilmiş ve dikte edilmiş bir Kılıçdaroğlu sistemi’ne dönüştü.” Buna hep birlikte şahit olduk. Çünkü Sayın Yavuz Ağıralioğlu süreci bu şekilde dile getirdi. Millet İttifakı kendi içinde zillet içinde yaşıyor, umarız onların zilletleri milletimize ulaşmaz.” dedi.

Milletin ve ülkenin menfaati için altılı masadan hiçbir şey çıkamayacağını belirten Çilez, “Bakanlıkların, milletvekillerinin çoktan piyasaya döküldüğü bu masadan kalkarsa Kandil’deki PKK liderlerinden emir alır. , HDP masayı sallar, kaos olur.”

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu’nun eleştirilerini hatırlatan Çilez, “İYİ Parti her sıkıştığında, Sayın Akşener bunaldığında, kelime ve telaffuz geliştiremeyince milliyetçi ve devletçi seçmene bir selam gönderiliyor. Sayın Ağıralioğlu aracılığıyla veya durumun yönetimi sağlanır GÜZEL PARTİ yetkililerine sesleniyorum Ağıralioğlu Bey’in dediği gibi durumunuz vahimse, Akşener Bey’in ayağa kalkarken söylediği gibi felaketse GÜZEL PARTİ yetkililerine sesleniyorum. sofra, bu fitne yuvasında, kumar masasında ne işiniz var? Koltuk sevdası için bu yapının içinde olmaya değer mi?” soruyu yöneltti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu