Haber

Narlıdere 19 Mayıs’ı Fener Alayı İle Kutlayacak

Narlıdere, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı fener alayı ile kutlayacak. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, “Kurtuluş meşalesinin yakıldığı 19 Mayıs’ı Türk gençliğine armağan eden Atatürk’ün izinde yürümeye devam ediyoruz. Tüm vatandaşlarımızı ellerinde bayraklarla 19 Mayıs’ı kutlamaya davet ediyoruz.

Narlıdere, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor. Milli Mücadele’nin başlangıcı olan 19 Mayıs’ın 104. yıl dönümü ve Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Narlıdere’de birçok etkinlik düzenlenecek. Sabah yapılacak resmi törenlerin ardından akşam saatlerinde Fener Alayı ile Narlıdere sokakları aydınlatılacak. Akşam yapılacak etkinlikler ise saat 19.00’da Demokrasi Meydanı’nda Bando Gösterisi ile başlayacak. Saat 19.30’da Eski Konservatuvar Binası önünden başlayacak Fener Alayı, Demokrasi Meydanı’nda son bulacak. Aynı mekanda 20.30-21.30 saatleri arasında Ritim ve Dans Gösterisi yapılacaktır.

ATATÜRK’Ü TAKİP EDİYORUZ

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı her yıl olduğu gibi coşkuyla kutlamaya hazırlandıklarını belirterek, “Kurucu Önderimiz Gazi M.Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs’ta Samsun’a çıkışı neticesinde. 19 Mayıs 1919. Başlamış olan varoluş mücadelemizin 104. yılına ulaşmanın gururunu yaşıyoruz. Kurtuluş meşalesinin yakıldığı 19 Mayıs’ı Türk gençliğine armağan eden Atatürk’ün izinde yürümeye devam ediyoruz. Tüm vatandaşlarımızı ellerinde bayraklarla 19 Mayıs’ı kutlamaya davet ediyoruz.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

habergazipasa.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu