Haber

Yunanistan’dan seferberlik provokasyonu: Çok sıcak olacak!

Türkiye’ye yönelik provokasyonlarına son vermeyen Yunanistan’dan yeni bir provokasyon geldi. Yunan basınında ‘Donanma Ege’ye ‘Yıldırım’ getiriyor’ başlıklı bir haberle yılın ilk harekât faaliyetlerinin başlayacağından bahsedilmişti.

EGE 24 SAAT İZLEME ÇIKIŞI

CNN GR’den Stavros Ioannidis, Yunanistan’ın tatbikata hazırlığı hakkında yazdı . Ioannidis’in haberinde, “Ege’ye dinamik bir çıkışa hazırlanan Yunan Donanması, tatil nedeniyle verdiği kısa aradan sonra yılın ilk harekât faaliyetine başlıyor.” terimler yer aldı.

Türkiye hakkında skandal açıklamalarda bulunan haberde Ege’nin 24 saat izlendiği belirtildi.

GEMİLER ALARM DURUMUNDA

Haberlerde seferberlik hazırlığı adı altında donanma birliklerine ait ekiplerin artırıldığı belirtilirken, Genelkurmay Başkanlığı’nın talimatıyla çok sayıda geminin alarm durumunda beklediği belirtildi.

Atina’nın son umudu olarak lanse edilen tatbikatla, enerji tesisleri ve hidrokarbon maden platformları gibi önemli hedeflerin korunmasına yönelik senaryoların hayata geçirileceği vurgulandı.

“ÇOK SICAK OLACAK”

Haberde, 18 Ocak’ta Ege’de fırkateynler, füze botları, savaş gemileri, denizaltılar, insansız hava araçları ve seçkin birliklerin konuşlandırılacağı belirtildi. Aynı zamanda haberde Türkiye’de seçimlere kadar olan sürenin de belirtildiği belirtildi. sıcak olur ve buna karşı önlemler alınırdı.

KAYNAK: SABAH

kozlu-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu