Haber

Kocaeli Valisi Yavuz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Yavuz yaptığı açıklamada, kamuoyunu aydınlatmak için günün her saati haber peşinde koşan gazetecilerin, gelişen olaylar karşısında bir yandan sorumluluk bilinciyle ve zor kurallarla toplumu aydınlattığını kaydetti. diğer yandan da halkın talep ve beklentilerini yansıtarak değerli kamusal misyonunu yerine getirmektedir.

Ülkenin ve şehrin meselelerini kamuoyuna aktaran basın mensuplarının haber, yorum ve görüşlerinin yaptıkları işlere değerli faydalar sağladığını vurgulayan Yavuz, “Vatandaş ile idare arasında bir bağ vardır. ilkeli, doğru ve tarafsız çalışarak kişilerin bilgi edinme hakkını güvence altına alan, toplumun genel talep ve görüşlerini kamuoyuna yansıtma görevini üstlenen, köprü görevi gören basın mensuplarımız , bu konuda milletin duygularının tercümanıdır.” değerlendirmesini yaptı.

Vali Yavuz, kentin sosyal, kültürel ve ekonomik kalkınmasına, sorunlarının tahliline, gündeme getirdikleri konulara katkı sağlayan basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak, “Keşke Ebediyen şehit olan basın emekçilerine Allah’tan rahmet, görev başında olan tüm basın emekçilerine sevgiler, saygılar sunuyorum.” terimini kullandı.

habercifteler.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu