Haber

Yazın Muud’da Semicenk Mark

Semicenk, Türk Telekom’un dijital müzik platformu Muud’da yaz aylarına damgasını vurdu.

Türk Telekom’dan yapılan açıklamaya göre, güncel ve zengin müzik arşivine sahip Türk Telekom’un popüler müzik platformu Muud’un eğlenceli özellikleriyle dinleyicilerin müzik keyfi artıyor. Müzik dinleme deneyimini her geçen gün artıran Muud, yaz aylarının en çok dinlenen isimlerini açıkladı.

Yazın vazgeçilmez ismi Semicenk, ağustos ayında en çok aranan isimler arasında ilk sırada yer aldı. Muud ile eşsiz bir müzik deneyimi yaşayan dinleyiciler, Ağustos ayında en çok Edis ve Gülşen’in “Sor” şarkısını sevdikleriyle paylaştı.

Pop müziğin bu yıla damgasını vuran popüler isimlerinden Semicenk, büyük beğeni toplayan şarkılarıyla yaz sezonunun en çok dinlenen yerli sanatçıları listesinde ilk sırada yer aldı.

Semicenk’i pop müziğin güçlü kadın seslerinden Simge ve İrem Derici takip etti.

Semicenk’in Doğu Swag ile birlikte seslendirdiği “Pişman Değilim” şarkısı yine Yerli Bekarlar listesinin lideri oldu. Semicenk’in bir diğer popüler parçası “Geri Dönüyorum” ikinci sırada, Simge’nin fenomen şarkısı “Aşkın Olayım” ise üçüncü sırada yer aldı.

Son aylarda “Ali Cabbar” şarkısıyla uzun süredir sosyal medyada gündem olan Emir Can İğrek’in “Parti İptal” albümü Yerel Albümler kategorisinin şampiyonu oldu.

Yazın en çok dinlenen albümleri arasında popüler grup KÖFN’in yeni albümü “Popstar” ikinci sırayı alırken, Simge’nin “Ben Çarşamba” albümü de üçüncü sırada yer aldı.

Weeknd, yaz ayları boyunca Muud’un Yabancı Sanatçılar listesinde birinci sırada yer aldı. The Weeknd’i Rema ve Taylor Swift takip etti. Yazın en çok dinlenen albümler listesinde The Weeknd’in “The Highlights” albümü yine birinci olurken, Rema – Rave & Roses Ultra ikinci, Eminem – Perde Call: The Hits albümü ise üçüncü sırada yer aldı.

Rema & Selena Gomez – “Calm Down” şarkısı Yabancı Tekli kategorisinde birinciliği kazandı. Listede “Calm Down” şarkısını Jain’den Makeba ve Tom Odell’den “Another Love” takip etti.

Yaz aylarına damga vuran Semicenk, ağustos ayında en çok aranan sanatçılar arasında ilk sıralarda yer aldı. Eşsiz müzik deneyimini sevdikleriyle paylaşmak isteyen Muud kullanıcılarının ağustos ayında en çok paylaştığı şarkı ise Edis ve Gülşen’in birlikte söylediği “Sor” şarkısı oldu.

Emir Can İğrek’in sevilen şarkısı “Ali Cabbar” ve Berkay’ın “Andım” müziği de kullanıcıların en çok paylaştığı diğer modüller arasında yer aldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu