Yaşam

Yarışma Açıklandıktan Sonra: Batu Alıcı Kazandığı 400 Bin TL’yi Ne Yapacak?

11 Aralık Pazar akşamı Batu Aliver bizim dilimizde turneye çıktı. 20 yaşındaki Boğaziçi Üniversitesi öğrencisi Batu, Kim Milyoner Olmak İster? Yarıştaki başarısıyla herkesi etkiledi. Hem ekranda hem de stüdyoda sadece zekasıyla değil, duruşu ve tavırlarıyla da izleyicilerin kalbini kazanan Batu Alıcı, 1 milyonluk soruyu yanıtlayamayınca 400 bin TL’yi çekmek istedi. Bakalım kazandığı parayı ne yapacak…

20 yaşındaki Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencisi Batu Alici, geçen haftadan beri en çok konuştuğumuz isimlerden biri. Bildiği Atatürk sorusuyla 400 bin TL kazanmış ve 1 milyon soru açma hakkı elde etmişti.

Kim Milyoner Olmak ister? Yarışta Batu’ya sorulan 1 milyonluk fiyat sorusunu da gördük.

Uzun bir düşünme sürecinin ardından Batu, soruyu bilmediği konusunda nihai karara vardıktan sonra risk isteyip istemediğini düşündü. Yanlış cevap vermekten kaçınan genç, 400 bin TL ödül alarak 1 milyon sorudan çekilme kararı aldı.

Yarışmanın ardından heyecanını yenemezken açıklamalarda bulunan Batu, buralara kadar gidebileceğini aklının ucundan bile geçirmediğini söyledi.

Kazandığı parayı ne yapacağını düşünürken 400 bin TL’lik ödülün sahibi olan Batu, seyahat etmeyi düşündüğünü söyledi. Hem yurt dışı seyahati için hem de eğitimi için keyifli bir kazanım elde ettiğini söyledi.

‘Önce seyahat etmeyi düşünüyorum, böyle bir Avrupa’yı gezmek hep aklımdaydı. Harika bir kaynak oldu. Aynı zamanda eğitim hayatıma çok zaman ayıracağım, eğitim hayatımın devamı için çok değerli olacak. Ve bir kayak; Hem kayak almam hem de kayak gezilerime destek olmam açısından çok güzel olacağını tahmin ediyorum.’

Batu Alıcı’nın yarış sonrası açıklaması için:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu