Haber

Ünlü Konukların Çekici Mutfak Sohbeti beIN Gourmet Ekranlarında!

Digiturk’ün Türkiye’nin dev dijital platformu Digiturk’ün beIN GURME programının 10. bölümü Sedef’e Akşam Yemeği Beklerken, ünlü isimleri ve eşsiz lezzetleri keyifli sohbetler eşliğinde seyirciyle buluşturuyor. Programın bu haftaki konukları Merve Dizdar, Dolunay Soysert ve Kaan Sekban!

 

Digitürk 21. kanalda yayınlanan Türkiye’nin lezzet ekranı beIN GURME, ‘Sedef İybar’imzalı akşam yemeği talk show’ Sedef’e akşam yemeğine bekliyoruz’ Cumartesi 19.20’de yeni bölümüyle ekranda. Sedef İybar’ın evinin kapılarının aralandığı, damaklarda iz bırakan lezzetlerin samimi sohbetlere eşlik ettiği programın yeni bölümünde birbirinden ünlü isimler yine konuk olacak.

 

Eşsiz lezzetler ve keyifli sohbetler

 

Sohbetin eşlik ettiği lezzet deneyiminde; Dünya mutfağından seyahate, farklı anılardan değerli dostluklara, keyif sırlarından beslenme alışkanlıklarına, müzikten aşk ve ilişkilere hayata dair her şeyin konuşulduğu programın bu haftaki konukları. Merve Dizdar, Dolunay SoysertVe kaan  Sekban.

Yeni bölümde her zamanki gibi misafirler gelmeden önce seyirciler mutfakta. İybar’Usta ellerin hazırladığı yemeklerin hazırlanışına şahit olacak. Sedef IybarÖzenle hazırlanan menüde bu hafta Özbek usulü tavuklu pilav ve çikolatalı unsuz tart var.

‘Normal hayatımda arkadaş olamayacağım kimseye hitap etmek istemiyorum’

Misafirlerine mutfakta nasıl olduklarını soran Sedef İybar, yanıtı Dolunay Soysert’ten aldı: “Mutfağa gideceksem biri gelip yemek yemeli, ben mutfağa gitmeyi tercih etmem. yalnız olduğumda.” Kaan Sekbaniçinde “Düzenli sporla kendime yemek yapmaya başladım ama en çok kahvaltıyı severim. Kahvaltıda izlemek istediğim bir dizi varsa onu izlerim, bulamazsam magazin programlarına bakarım çünkü kahvaltıya eşlik edecek en güzel 15-20 dakikalık eğlencedir.söz konusu.

Merve Dizdar, sosyal medya kullanımlarından bahsederken, “Fazla vakit geçirmeyi sevmiyorum. Hala gazete almayı seviyorum. Mesela tablette kitap, senaryo, oyun okuyamıyorum” dedi. Dolunay Soysert de “Sosyal medyayla aram kötü. Garip, rahatsız edici düşüncelerle doluyum. Bu yüzden bakmamayı tercih ediyorum.”

Kaan Sekban ise, “Normalde direkt mesajlarımızı olması gerektiği gibi okumaya vakit bulamıyorsunuz ama ben sahnede de espri yapıyorum: ‘Müşteri’ anlayışıyla okudum. cevapsız kalmıyor’ Ben faydasını böyle gördüm, dünyanın her yerinden arkadaşlar edindim. Hatta bunlardan biriyle yurt dışında büyük bir iş kurmaya hazırlanıyoruz. Hedef kitlemi seviyorum. Her zaman söylerim, bu bölümde özel hayatımda sokakta görmeyeceğim, bana bakmayan, sıradan hayatımda arkadaşlık kurma fırsatı bulamayacağım hiç kimseye hitap etmek istemiyorum. ”

‘Gül kızım çok gül’

Sedef İybar, Merve Dizdar’a oyunculuk mesleğindeki güçlü karakterlerle nasıl mücadele ettiğini sorduğunda Dizdar, annesinin kendisine hep “Gül kızım çok gül, beynini kandır ki o rollerden etkilenme” dediğini paylaştı. “.

Geçtiğimiz günlerde Demet Akbağ’ın başrolünde Aydınlıkevler’i izlediğini söyleyen Merve Dizdar, “Demet Akbağ usta biri. Sahnedeki duruşu, her hareketi, seyirciyi nasıl etkileyeceğini bilmesi bu matematiği harika bir şekilde aktarıyor.” Kaan Sekban, “Hollywood için Merly Streep neyse Türkiye için Demet Akbağ odur” diyerek Dizdar’a katıldığını belirtti. Söyleşide Dolunay Soysert’in ilk profesyonel deneyimlerinden birini Demet Akbağ ile yaşadığı ve ‘kulis kültürü’nü ondan öğrendiği ortaya çıktı.

“Sedef’te akşam yemeğine bekliyoruz”yeni bölümüyle 12 Ağustos Cumartesi 19.20’de beIN GURMEekranlarında.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haber-kinik.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu