Haber

Ulaştırma Bakanı: Kılıçdaroğlu’nun Osmangazi Köprüsü ile ilgili açıklamaları doğru değil

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Osmangazi Köprüsü ile ilgili ifade ettiği rakamların doğru olmadığını belirterek, “Büyük ve Güçlü Türkiye’nin inşasında payı olan projelerimizi, 2023 hedeflerimiz ve 2053 vizyonumuz doğrultusunda tüm yatırımlarımızı Türkiye’nin daha da büyümesi için gerçekleştirdiğimizi aziz milletimizin bilmesini istiyoruz.” ifadesini kullandı.

Bakan Uraloğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir televizyon kanalının canlı yayınında Osmangazi Köprüsü ile ilgili açıklamalarına yazılı açıklama yaptı.

Kılıçdaroğlu’nun bakanlığın sorumluluğundaki Osmangazi Köprüsü ile ilgili asılsız açıklamalarda bulunduğunu vurgulayan Uraloğlu, “Hoş olmayan bir siyaset anlayışına her zaman meze olarak Türk Yüzyılına yakışır muhteşem ulaşım projelerini getirmeye çalışan yaklaşımları ve boktan bir siyasetteki bu ısrarları nedeniyle kamuoyunu bilgilendirme sorumluluğumuz çerçevesinde açıklama yapma gereği doğmuştur.” açıklama yaptı.

Uraloğlu, ana muhalefet liderinin ifade ettiği rakamların doğru olmadığını belirterek, şunları söyledi:

“Büyük ve Güçlü Türkiye’nin inşasında payı olan projelerimizi, Türkiye’nin daha da büyümesi için yaptığımız tüm yatırımları 2023 hedeflerimiz ve 2053 vizyonumuz doğrultusunda hayata geçirdiğimizi aziz milletimizin bilmesini isteriz. Son seçimde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın zaferi sonucu yaşadıkları kriz ve aldıkları mağlubiyetin ardından parti olarak suni muhalefetle boğuşmak üzereyken mevcut stratejinin ortasında suni kürek çekmek üzeredirler.” Milletimizin kalkınmasına katkı sağlayacak bir muhalefet anlayışını benimsemesini şiddetle tavsiye ederiz.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak torunları, anne babaları çocuklarla buluşturmaya vesile olan Osmangazi Köprüsü gibi nice mega proje ve hizmetlerle ülkemizi kalkındırmaya devam edeceğiz.”

habersuruc.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu