Haber

Trabzonspor’da Bruno Peres sezonun devamı için iddialı konuştu

Trabzonsporlu futbolcu Bruno Peres, geçen dönem kazandıkları Muhteşem Lig şampiyonluğunu tekrarlamak istediklerini söyledi.

Dünya Kupası nedeniyle lige verilen arada Antalya’da hazırlıklarını sürdüren bordo-mavili grubun Brezilyalı oyuncusu Peres, bir otel alanında gerçekleştirilen antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Bu sene çok daha rekabetçi bir takıma sahip olduklarını ifade eden 32 yaşındaki futbolcu, “Geçen seneki kadro ile bu seneki kadroyu karşılaştırdığımda iki tane yeterli kadro görüyorum. Aramıza çok güzel arkadaşlar katıldı. İlk golünüz şuydu: Şampiyon olduktan sonra da bunu tekrarlamak için çalışıyoruz. Takım arkadaşlarımın her zaman yanında olmaya çalıştım. Dönem başında bazı maçları kaybettik. Kamp dönemi bence çok iyi geçti. Saha içinde ve dışında yapmamız gerekenleri uyguluyoruz. Şampiyon grubun amacı yeniden şampiyon olmaktır. Bu yolda çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Erken dönmenin zor olduğu ciddi bir sakatlık geçirdiğini vurgulayan Peres, şöyle devam etti:

“Yolda hocamıza ‘Yerimi alma erken dönerim’ diyor. “

“Edin ve benim sıkı bir bağımız var”

Takım arkadaşı Edin Visca ile çok iyi anlaştığını ifade eden Bruno Peres, “Edin ile sıkı bir bağ kurduk ve bu çok çabuk oldu. Birbirimizi doğru anladığımızı hissediyoruz. Bu durum sayesinde harika bir iş çıkardık. İkimiz de sakatlandık ve dönüşümüz beklediğimizden uzun sürdü.”Artık ikimiz de geri döndük. Eski formuma dönmeye çalışıyorum. Geçen yıl gösterdiğimiz performansı inşallah tekrarlayabiliriz.” değerlendirmesini yaptı.

Dün Hull City ile oynanan maçta kendini sınadığını ifade eden Peres, şunları söyledi:

“6 uzun ay oldu ve geri dönüşüm kolay olmadı. Ne istediğinizi biliyorsunuz ama kendinizi sahada test etmeniz gerekiyor. Dün yeterli bir test maçıydı. Maçtan sonra kendimi iyi hissettim. Uzun süre oynamadığınızda kendinizi yorgun hissedebilirsiniz, ancak bu normaldir. Yabancı. “Bu, bahis koçumuz ve kulübümüzün limitle ilgili cevaplaması gereken bir sorudur. İşimi en uygun şekilde yapmaya ve takımıma yardımcı olmaya çalışıyorum. Arkadaşlarımızla aramızda sevgi ve saygı var. Teknik direktörümüz takım arkadaşları ve taraftarlar için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor, kim isterse ve kimi tercih ederse etsin.”

Fenerbahçe maçının önemine değinen Brezilyalı futbolcu, “Böyle değerli maçları herkes oynamak ister. Bu tür maçlarda oynamak kolay değil. Taraftar önünde güzel sonuçlar almak gerekiyor. Büyük maçlar büyük başarı ister. Oyuncular.Sahada olmayı çok isterim.Bu sene lig çok çekişmeli.Benzerlerine göre farklı bir lig.Birçok grup puan farkları düşük sıralanıyor.Fenerbahçe maçının önemini biliyoruz.Takımımız Hedefimiz o maçta doğru skoru alıp puan farkını kapatarak geçen seneki başarıyı tekrarlamak.” görüş bildirdi.

Peres, ülkesi Brezilya’nın her zaman favori olduğunu ve aynı mevkide oynayan 39 yaşındaki arkadaşı Dani Alves’in de orada olmayı hak ettiğini sözlerine ekledi.

Öte yandan görüşmede teknik direktör Abdullah Avcı, Peres’e “Bu yıl ne kadar süre istersin?” diye sordu. bir soru yöneltti. Peres, “Hocamız ne derse, o kadar uzun sürmek istiyorum” diye yanıtladı. şeklinde cevaplanmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu