Haber

Tokat’ta İl Özel İdaresine yeni araçlar tanıtıldı

21 milyon lira değerindeki araçların İl Özel İdaresi’nin araç filosuna dahil edildiği programa Tokat Valisi Numan Hatipoğlu da katıldı.

Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen programda konuşan Vali Numan Hatipoğlu, İl Özel İdarelerinin ilin kalkınması adına çok değerli görevler yerine getirdiğini söyledi.

Hatipoğlu, hem merkezlerde hem de kırsalda vatandaşların ulaşım, ulaşım ve yaşam standartlarının uygun kurallara uygun olarak yükseltilmesi için il özel idarelerinin hayati görevler yerine getirdiğini belirterek, “Bu anlamda araç filomuzu da geliştirmek için çalışıyoruz.İl Genel Kurulumuzun aldığı önemli kararla burada gördüğünüz toplam değeri 21 milyon lira olan aracı İl Özel İdaremizin araç parkına katmış olduk.” söz konusu.

Hatipoğlu, iki greyder, tekerlekli yükleyici, 6×4 alıcı, çöp kamyonu, 4×4 kamyonet ve iki beko loder aldıklarını belirterek, araçlara hayırlı olsun dedi.

Programa İl Genel Meclis Başkanı Erol Duyyum, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Gökçe ve İl Özel İdaresi birim yöneticileri katıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu