Haber

Tarım ve Orman Bakanı Kirişci, Burdur AK Parti İl Başkanlığı’nda konuştu.

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, eski HDP Muş Sırrı Sakık Milletvekili, “Genel affı görüşeceğiz. Öcalan dahil herkese özgürlük.” Sözleriyle ilgili olarak, “Sırrı Sakık’ın söylediklerini bize anlatmaktan imtina ediyorlar. O kadar değil mi? Çok açık, net, böyle bir adamın umurunda olmaz. Düz cümleler kuruyor. Kanla sulanan toprak. şehitlerin, biz bu hainleriz, onların çizmelerini çiğneyemeyiz.” söz konusu.

Burdur’daki programları kapsamında AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret eden Bakan Kirişci, yaptığı konuşmada, yıllarca tarım üzerinden çok rahat siyaset yaptıklarını, hazırladıkları kitapçıkta tarımla ilgili tartışmaları ve gerçekleri anlattıklarını söyledi.

Tarımda dijitalleşmenin büyük değer taşıdığına dikkat çeken Kirişci, tarımsal iş ve süreçleri e-devlet üzerinden yürütür hale geldiklerini söyledi.

Önümüzdeki yüzyılın Türkiye’nin yüzyılı olacağını vurgulayan Kirişci, “Türkiye’de üreticiler bu süreci daha istikrarlı bir dönemde, daha iyi ve rahat koşullarda, daha iyi para kazanarak geçecek.” söz konusu.

Ülkede istikrarı bozmak isteyenlerin olduğunu ve niyetlerini anlamanın zor olmadığını kaydeden Kirişci, şunları kaydetti:

“Şimdi ben profesör olmama rağmen Sırrı Sakık’ın ne dediğini anlamamış olabilirim. Ama bu masanın etrafındakiler bize Sırrı Sakık’ın ne demek istediğini uygun bir dille anlatsınlar. Onun gibi düşün, Bu seçim kampanyasında çok söze gerek yok, anlatsınlar bize, Sürgündekilere gelecek vaat ediliyor, Hapistekileri serbest bırakacaklarını, af çıkaracaklarını söylüyorlar, konuşuyorlar. Rejimin adını değiştirmekten bahsediyorlar, bundan bahsediyorlar, “Altılı tablo şeklinde bir mutabakat zaptı hazırladık ve Avrupalılar bunu görünce bizden ayrılan bir partinin genel başkanı ‘Aferin’ dedi. görüşleri, siyasetleri… Ama biz millete karşı sorumluyuz, bu hesabı milletimize vermek zorundayız.

Milleti yok sayan, milleti buraya zihinsel engelli diye koyan bir anlayışları var. Sırrı Sakık’ın söylediklerini bize anlatmaktan imtina ediyorlar. Bu kadar değil mi? Çok açık, net, bu tür bir adam tartışmaz. Düz cümleler kuruyor. Şehit kanlarıyla sulanan toprakları bu hainlerin çizmeleri altında çiğneyemeyiz. Buna bir dur demeliyiz. Burada sınırlamadıklarından emin olmamız gerekiyor. Bu bizim için çok değerli bir konu.”

“Bu ülke güzel ve müreffeh bir ülke olarak yoluna devam etmelidir”

Bakan Kirişci, NATO’ya üye olmak isteyen ülkelerden biri olan İsveç’in verdiği söze rağmen kutsal mekanlarımıza saldırarak hain bir tavır sergilediğine işaret ederek, Finlandiya’nın ise ödevini zamanında yaptığını ve bir ülke haline geldiğini söyledi. NATO üyesi.

Kirişci İsveç’e, “Üzgünüm abi. Ödevini yapmıyorsun. Bize olan taahhütlerini yerine getirmiyorsun” dedi. “Türkiye ne dediyse yaptı. Bakın Finlandiya ile İsveç’i ayırdı. Gerçek siyaset buydu. Finlandiya Cumhurbaşkanı Sayın Cumhurbaşkanımızın yanına geldi ve ‘Siz Recep Tayyip Erdoğan bunu yapabilen ender liderlerdensiniz’ dediler. dünyanın bütün liderleriyle tanışın, hatta tek sizsiniz.’ Dedi.Sana soruyorum.Bu dünya lideri denilebilecek bir şey mi?” dedi.

Bakan Kirişci, bu ülkenin parlamentosunda görev yapan bir kişi olarak sorumluluklarının bilincinde olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi:

“Böyle bir coğrafyada, ülkenin geldiği nokta, pantolonumuzdan, eteğimizden, atkımızdan, ceketimizden bu kadar çekişme varken, bu süreçleri geride bırakmış, yaşamış bir ülke olarak acaba Onlara Sırrı Sakık’ın arzuladığı geleceği bırakın onlara bir Türkiye mi bırakacağız İnanın bu bir veba bu Recep Tayyip Erdoğan’ın kişisel sorunu değil Bu görev alacak 600 kişinin kişisel sorunu değil Bu AK Parti’nin, Burdur ana kademesinin, kadın kollarının, gençlik kollarının şahsi sorunu değil, belediyelerimizin, il genel meclisimizin, belediye meclis üyelerimizin şahsi sorunu değil, bu milli bir mesele, bu. küresel bir sorundur, bu küresel bir sorundur.

Bir ülkenin büyükelçisi ana muhalefet liderini sıkılmadan, sıkılmadan ziyaret eder. Moral ve motivasyon önceden. Ancak bu milletin öngörüsünü, bu milletin öngörüsünü bilemeyebilir, çünkü o elçi muhtemelen tarihi karıştırmadı. Ama 14 Mayıs’taki çabalarımızla bunu göstereceğimize eminim. Çünkü Yüce Allah’ın eli bu ülkenin üzerindedir. ve bu ülke mutlu ve müreffeh bir ülke olarak yoluna devam etmelidir. Aksi takdirde bölge başta olmak üzere tüm dünya kaosa sürüklenir.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu