Haber

Sony Türkiye’den çekildi mi? Sony’den ilk açıklama

Dünya genelinde yaşanan yüksek enflasyon ve chip krizi nedeniyle elektronik cihaz üretimi eskiye oranla düşüş göstermiştir. Bu nedenle teknolojik ürünler talebi karşılamayınca fiyatlar da bu durumdan etkilendi. Firmaların hedeflenen fiyatları tutturamaması onları yurt içindeki ofislerini kapatmaya zorluyor.

SONY TÜRKİYE’DEN ÇEKİLİYOR MU?

sony , Türkiye’den çekmiyor. Diğer teknoloji şirketlerinde olduğu gibi işten çıkarmalarla bir grup küçülme yapılıyor ama sony ‘ın ürünleri artık Türkiye’deki distribütörleri aracılığıyla satılacak. Daha erken sonyürünleri Sony Eurasia ile yapılmıştır.

PLAYSTATION SATIŞLARI DEVAM EDECEK

Küçülme etkinlikleriyle birlikte PlayStation en çok merak edilen konu oldu. Türkiye’de PlayStation satışları devam edecek , ancak bunu farklı bir distribütör aracılığıyla yapacaktır. PlayStation oyuncularının en çok merak ettiği Playstation PlusTürkiye’de abonelik devam edecek.

TÜRKİYE FAALİYETLERİNDE OPTİMİZASYON YAPILACAK

Sony’nin uzun bir süre Türkiye’den çekileceği söylentileri dün prestijiyle arttı. Sony’nin kamera grubu dışında TV, kulaklık ve PlayStation gibi ürünlerinin Türkiye’de optimize edildiği bildirildi.

Sony’nin Türkiye distribütörü Sony Eurasia tarafından yapılan açıklamada TV ve ses sistemleri kategorisinde küçülme olduğu açıklandı. Ayrıca müşteri hizmetleri gibi faaliyetler de Türkiye’de devam edecek.

haberegil.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu