Yaşam

Sony Bombayı Patlatıyor: İki Yeni Örümcek Adam Filmi Geliyor!

Sony Pictures’dan dünya çapında Örümcek Adam İşte hayranları sevindirecek bir haber. Şirketten yapılan açıklamada Marvel ile iş birliğinin devam ettiği belirtildi. Bu işbirliği Örümcek Adam hayranları içindir. iki yeni sinema olarak Geri dönecek. Açıklamada sinemalarla ilgili tarih açıklaması da yapıldı.

İşin kötü yanı, Sony Pictures çok çekingen davranıyor ve yeni yapımlar hakkında söyleyecek neredeyse hiçbir şeyi yok. detay vermedi . Söz konusu sinemaların isimleri bile açıklanmadı. Örümcek Adam evreniyle ilgili elimizdeki tek bilgi bu. Filmler ne zaman vizyona girecek? . Yapılan açıklamalar, sinemaseverlerin çok uzun bir süre beklemeyeceğini gözler önüne seriyor.

Bir yılda iki film vizyona girecek!

Sony Pictures’ın açıklamasına göre yeni filmlerden ilki, 8 Kasım 2024 şovda olacak. ikinci film ise 27 Haziran 2025 yılında yayınlanacaktır. Tarihlerde bir sapma olmazsa film tutkunları bir yıl içerisinde iki yeni Spider-Man filmiyle tanışma fırsatı yakalayacak. Bu ortada; ikinci sinemanın canlı aksiyon türü belirtilecektir. Ayrıca her iki yapım da IMAX takviyesine sahip olacak.

Burada dikkat edilmesi gereken bir konu var. Sony Pictures yeni sinemalar hakkında detay vermese de 2025 yılında vizyona girecek olan sinemanın canlı aksiyon türünde olacağını vurgulamakta fayda var. Buradan ilk sinema büyük ihtimalle Spider-Man: Beyond the Spider-Verse olabileceğini söyleyebiliriz. Ama başka olasılıklar da var. Örneğin El Muertoile Örümcek Adam 4 Bununla ilgili çalışmaların olduğu da bilinmektedir. Birkaç ay sonra yeni Spider-Man filmleri hakkında daha net bilgilere sahip olacağımızı düşünüyoruz…

odemis-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu