Yaşam

Sinemalarda Bu Hafta: Creed III: Efsaneden 7 Film Hayata El Tekme Alan Adam’a Devam Ediyor

Kaliteli sinemalarda vizyona giren 3 Mart’ta yedi yeni film seyirciyle buluşacak. Creed III: The Legend Continues’tan Handswipe to Life’a Man Who Takes a Handswipe to Life’a uzanan seçkinin detayları için sizi içeriğimize alalım;

1. Tom Medine

  • İmdb: 6.4

Özet: Tom Medina, Fransa’nın mistik bölgesi Camargue’ye gönderilir. Görevi Ulysse ile ilgilenmek. Devam eden süreçte doğanın büyüsüne kapılan Tom, değişmeye ve yeterli bir insan olmaya karar verir ancak yolu bir düşmanlık tarafından kesilir.

Oyuncular:David Murgia, Slimane Dazi, Karoline Rose Sun

Müdür:Tony Gatlif

2. Yaşamak

  • İmdb: 7.5

Özet:1950’lerin Londra’sında geçen hikaye, oldukça monoton bir yaşam süren kıdemli bir memurun, ölümcül bir hastalık teşhisi konulduktan sonra işini bırakması ve hayatı dolu dolu yaşamaya çalışmasının öyküsünü anlatıyor.

Oyuncular:Bill NighyAimee Lou WoodAlex Sharp

Müdür:Oliver Hermanus

3. Fındıkkıran ve Sihirli Flüt (Shchelkunchik i volshebnaya fleyta)

  • İmdb: 5.6

Özet: Güçlü bir hayata sahip olan Marie, bir gün eski ve keyifli çocukluk yıllarına geri dönmeyi diler. Mucizevi bir şekilde dileğini gerçekleştiren Marie, kendisini büyülü bir dünyada bulur. Ayrıca kendisine hediye edilen oyuncak asker dahil tüm oyuncakları canlanmıştır. Bu sırada oyuncak askerin aslında kendisine büyü yaparak şekil değiştiren bir prens olduğu anlaşılır. Her şeyin eski haline dönmesi için sihirli flütü bulmaları gerekir.

Oyuncular:Lyubov Aksyonova, Prokhor Chekhovskoy, Aleksey Chumakov

Müdür:Viktor Glukushin

4. Pataan

  • İmdb: 6.4

Özet: Hindistan kapalı servisi RAW’dan sorumlu Ajan Pathaan’ın öldüğü sanılıyor. Aradan çok zaman geçmiş olan Pathaan, Hindistan’a ağır bir terör saldırısı planlayan tehlikeli bir örgütü durdurmak için geri döner ve amansız kovalamaca başlar.

Oyuncular:Shah Rukh Khan, Deepika Padukone, John Abraham (II)

Müdür:Siddharth Anand

5. Kayıp Hazineyi Arayan Kaptan Porsuk (Knutsen ve Ludvigsen 2 – Det store dyret)

  • İmdb: 5.8

Özet:Tünellerini kaybedeceklerini anlayan Knutsen ve Ludvigsen, kendilerine yardım edebilecek efsanevi korsan Kaptan Knutsen’i bulmak için sıra dışı bir maceraya atılır.

Oyuncular:John F. Brungot, Hermann Sabado, Per Inge Torkelsen

Yönetmenler:Rune Spaans, Gunhild Enger

6. Otto Adında Bir Adam

  • İmdb: 7.5

Özet: Mahallenin huysuz çocuğu Otto Anderson eşini kaybetmiştir ve her gün mezarını ziyaret etmektedir. Ancak bu huysuz adamın hayatı, yan dairesine taşınan yeni komşusuyla beklenmedik bir dostluk geliştirmesiyle tamamen değişir.

Oyuncular:Tom Hanks, Mariana Trevino, Rachel Keller

Müdür:Marc Forster

7. Creed III: Efsane Devam Ediyor (CREED III)

  • İmdb: 7.4

Özet: Adı çıkmış Adonis Creed, Ivan Drago’nun oğlu Viktor’u mağlup ettikten sonra kız arkadaşıyla da arası iyidir. Ancak bu mutlu günler, eski çocukluk arkadaşı Damian’ın hapisten çıkmasıyla sona erer. Damian ringe çıkıp Adonis ile yüzleşmeyi planlar. Bu maç ikisi için de spordan çok daha fazlası…

Oyuncular:Michael B. Jordan, Tessa Thompson, Jonathan Majors

Müdür:Michael B. Ürdün

haberbuyukorhan.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu