Haber

Rus muhalif Navalni’den cezaevi yönetimine: Kanguru alabilir miyim?

Tutuklu Rus muhalif Alexei Navalni’nin tutuklu bulunduğu cezaevi yönetimine yaptığı talepler ve yönetimden aldığı yanıtlar, Twitter hesabından kamuoyuyla paylaşıldı.

Navalni adına paylaşılan “Cezaevindeyseniz ve fazla eğlence imkanınız yoksa o zaman her zaman cezaevi idaresine başvurarak eğlenebilirsiniz” ifadesiyle paylaşılan mektup ve cevaplarda kendisinin de talepte bulunduğu görüldü. cezaevi yönetiminden kanguru.

‘GÖRÜNMEYEN HAKKIM İÇİN ÇABALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİM’

Navalni, “En önemlisi ve en vahimi… Buna izin veremem. İçtüzüğe göre hükümlülerin cezaevi idaresinin izniyle hayvan beslemesine izin veriliyor. Bir hayvana bakmak için resmi izin istedim. hayvan, kanguru. Söz konusu hayvanın iki ayaklı-keseli hayvanı. “Hayvan olduğu ve bu tür hayvanların hücreye girmesi yasak olduğu için talebim reddedildi. Hayvan sahibi olmak benim vazgeçilmez hakkım ve bunun için mücadele etmeye devam edeceğim” dedi.

‘HİZMET KÖPEKLERİNİN İSMİNİ ÖĞRENEBİLİR MİYİM?’

Navalni adına paylaşılan tweet dizisinde Navalni’nin ‘iki paket tütün, bir şişe mehtap, bir balalayka ve bir nunchuca’ talebi de reddedildi. Navalni’nin kimono ve siyah kuşak talepleri de reddedilirken, mesajlardan birinde “Koridorun diğer tarafındaki psikopata daha yüksek sesle bağırabilmesi için megafon verilmesi talebi de reddedildi. hücredeki hükümlüye megafon verilemedi.”

Bir kişiyi çıplak elleriyle boğarak öldüren mahkuma kara kuşak verilmesi talebi de reddedilen Aleksey Navalni, rehber köpeklerin isimlerini öğrenmek istedi. Ancak sosyal medya paylaşımlarına göre Rus muhalefetinin bu talebine de olumsuz yanıt verildi.

Ağustos 2020’de Almanya’da zehirlenip tedavi gördükten sonra ölümden dönen Navalni, ülkesine döner dönmez gözaltına alınarak tutuklandı. Navalny, askeri teçhizat sınıfı sınır gazı Novichok tarafından zehirlendi ve Almanya’da 5 ay tedavi gördü. (DIŞ HABERLER)

goynukhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu