Teknoloji

RTX Remix Açık Betada Mevcut!

NVIDIA, tüm mod geliştiricilere, tam sürüm çıkana kadar denemek, deneyimlemek ve geri bildirimde bulunmak için yeni NVIDIA RTX Remix Açık Beta’nın ücretsiz olarak indirilebileceğini duyurdu.

Ayrıca GeForce.com’da ayrıntılı bir ‘Başlangıç ​​Kılavuzu’ da mevcuttur.

RTX Remix Modlama Oyununu Değiştiriyor

NVIDIA RTX Remix ile NVIDIA, mod geliştiricilerin en sevdikleri klasik oyunları ışın izleme, NVIDIA DLSS, NVIDIA Reflex, çağdaş fizik tabanlı işleme (PBR) varlıkları ve üretken yapay zeka doku araçlarıyla yeniden tasarlamalarına olanak tanır.

NVIDIA Omniverse üzerine kurulu NVIDIA RTX Remix, DirectX 8 ve 9 oyunlarını sabit işlevli işlem sınırlarıyla yeniden düzenlemek için uçtan uca bir platformdur. Uyumlu oyunlar ModDB’deki topluluk listesindedir. Uyumlulukla ilgili teknik bilgileri Remix belgelerinde bulabilirsiniz.

Remix iki ana bileşenden oluşur: İlk bileşen, ışıklar oluşturmak ve oyun sahnesine yeniden tasarlanmış varlıklar eklemek için kullanılan bir uygulamadır. İkinci bileşen, klasik oyun sahnelerini yakalamak ve tasarlanan varlıkları oyun oynanırken oyuna geri eklemek için kullanılan bir çalışma zamanıdır.

RTX Remix İş Başında

RTX Remix NVIDIA’nın kendisine aittir portalOyunun RTX ile yapılan ve mod geliştiriciler tarafından oluşturulan etkileyici yeniden düzenlemeleri portal: başlangıç RTX başarıyla kullanıldı. Orbifold Studios artık RTX Remix’i kullanıyor Yarı Ömür 2 : Bir RTX Remix Projesi Gelişiyor. Bu, tüm zamanların en yüksek puan alan oyunlarından birinin topluluk tarafından oluşturulan yeniden yapımıdır. Ravenholm için Remix güncellemelerini gösteren en son güncelleme Half-Life 2 RTXOynanış fragmanına göz atın.

RTX Remix uygulamasının Açık Beta’da yayınlanmasıyla birlikte mod geliştiriciler, sonraki seviye RTX modlarını geliştirebilecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu