Haber

MHP Rehberi: “Vahap Seçer’in Mersin Büyükşehir Belediyesi makamında oturması ülkemiz için tehdittir”

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, “Vahap Seçer’in Mersin Büyükşehir Belediyesi makamında oturması Mersin’imiz ve ülkemiz adına büyük bir tehdittir.” söz konusu.

Kılavuz, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in göreve geldikten sonra terör örgütleriyle iltisaklı ve bağlantılı yüzlerce kişiyi belediye ekiplerine yerleştirdiğini iddia etti.

Mersin Emniyet Müdürlüğü’nün daha önce PKK/KCK terör örgütünün eylem ve faaliyetlerini ortaya çıkarmak için operasyonlar düzenlediğini belirten Lider, operasyonlarda 30 kişinin gözaltına alındığını, 14 kişi hakkında hukuk davası açıldığını, 5 kişinin tutuklandığını, 16 kişi hakkındaki soruşturma sürüyor.

Kılavuzda, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun kendisine yöneltilen soru önergesine yanıt vererek, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde 33 kişinin sözde “değer ailesi” çatısı altında teröristlerin birinci dereceden akrabası olarak çalıştığını belirtti.

Operasyonlar sırasında Mersin Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Bedrettin Gündeş’in tutuklandığını anlatan Kılavuz, “Gündeş’in görüntülerini bebek katilinin afişi önünde paylaşıyorum” dedi. sözleriyle kürsüden görüntüyü izledi.

Rehber, “Vahap Seçer artık ülkemizin, milletimizin ve Mersinli vatandaşlarımızın milli güvenlik sorunu haline gelmiştir. Vahap Seçer’in Mersin Büyükşehir Belediyesi makamında oturması Mersin’imiz ve ülkemiz için büyük bir tehdittir.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu