Haber

Karabük’te tarım ürünleri satan dükkana saldırı

3 kez gelip tarım ürünleri satan dükkana bu şekilde saldırdı.

KARABÜK Karabük’te tarım ürünleri satan dükkana bir kişinin zarar verdiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Ankara Caddesi üzerinde tarım ürünleri satan bir dükkanda meydana geldi. Kimliği belirsiz bir kişi 3 kez geldiği dükkanda yaşadığı tartışma sonunda eserlere zarar verdi. O anlar ise güvenlik kamerasına an be an kaydedildi. Görüntülerde saldırganın makul saatlerde geldiğinde dükkanın önündeki çiçekleri ve tarım aletlerini tekmeleyerek çöpe attığı görülüyor. Ayrıca görüntülerde şahsın elindeki çapa makinesinin bıçağını çalışanlara sallamaya çalıştığı görülüyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan dükkan sahibi Ömer İncebacak, “Talihsiz bir olay yaşadık. 3 kez engelli bir vatandaştan şiddet gördük. Bu kişide böyle bir davranış sergilemedi ama bu sefer nisan ayında Karakola başvurduk. Bu davranışı sergiledikten sonra 3. Akşam döndüğünde savcılığa gitmek zorunda kaldığını ifade eden İncebacak, “Şu anda Cumhuriyet Başsavcılığı duruma el koydu” dedi. güvenlik güçleriyle ilgili kıyafetler giyerek insanların duygularını sömürdüler.

Saldırganın işaret diliyle ‘seni keserim’ gibi tehditlerde bulunduğunu belirten İncebacak, tarım işlerinde 3 bin lira, tarım aletlerinde 40 bin liralık zayiat olduğunu kaydetti.

aziziyehaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu