Haber

Hakan Çalhanoğlu aday kadrosundan neden çıkarıldı, aday kadrosunda neden yok?

Hakan Çalhanoğlu aday takımdan neden çıkarıldı? Hakan Çalhanoğlu ve Cengiz Ünder, Milli Takım’ın Almanya ve Galler ile oynayacağı maçlarda kadroda yer almayacak. Peki Hakan Çalhanoğlu aday kadrosundan neden çıkarıldı, aday kadrosunda neden yok? Detay…

HAKAN ÇALHANOĞLU ADAY KADRODAN NEDEN ÇIKARILDI?

Milli Takım’da Almanya ve Galler ile oynanacak maçlar için Cengiz Ünder ve Hakan Çalhanoğlu aday takımdan çıkarıldı.

TFF’den yapılan açıklamada, Ünder’in daha önceki planlama kapsamında aday kadrodan çıkarıldığı, Çalhanoğlu’nun ise üst solunum yolu enfeksiyonu ve hamile eşinin doğumunun yaklaşması nedeniyle aday kadrodan çıkarıldığı belirtildi.

TFF’den yapılan açıklama şu şekilde:

“CENGİZ PLANLAMA KAPSAMINDAN ÇIKTI”

Almanya ile 18 Kasım’da Bugün özel bir deplasman maçı için Berlin’e gidecek olan Milli Takımımızın aday kadrosunda değişiklik yapıldı. Milli futbolcularımızdan Cengiz Ünder, İstanbul’da 4 günlük kamp dönemi geçiren Milli Takımımızın, Almanya ve Galler maçlarına aday kadrosuna davet edilerek, antrenman yöntemlerini ve futbol ideolojisini bizzat deneyimledi. Yeni teknik heyetimiz ve takım arkadaşlarıyla birlikte çalışacak. Berlin’e gitmeden önce kamp ekibinden ayrıldı.

“ÇALHANOĞLU’NUN EŞİ DOĞUM OLACAK”

Takım kaptanımız Hakan Çalhanoğlu, üst solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle Milli Takımımızın dün ve bugünkü idmanına katılamadı. Sağlık durumunun yanı sıra bebek bekleyen eşinin doğumunun da çok yaklaştığı bilgisi verilen milli oyuncumuz, teknik heyetimiz kararıyla dikkate alınarak aday kadromuzdan çıkarıldı. Milli Takım.

mazidagi-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu