Haber

Futbolcu Alaba’nın sevgilisinin babasının darbeciler arasında olduğu iddiası

Almanya’da darbe planladığı iddiasıyla gözaltına alınanlar arasında Real Madrid’li futbolcu David Alaba’nın kız arkadaşının babası Frank Heppner’ın da olduğu iddia edildi.

Bild gazetesinin haberinde, önceki gün darbe planladıkları gerekçesiyle düzenlenen “şafak operasyonu”nda gözaltına alınan ve kendilerini “İmparatorluk Vatandaşı (Reichsbürger)” olarak tanımlayan 25 kişi arasında ünlü bir kişinin de bulunduğu iddia edildi. Münih’ten şef Frank Heppner (62).

Haberde, yıldız oyuncu David Alaba’nın kız arkadaşı Shalimar’ın babası Heppner’in Çarşamba günü Avusturya’nın lüks kayak merkezi Kitzbühel’de özel kuvvetler tarafından düzenlenen operasyonda gözaltına alındığı ileri sürüldü.

Münih’te birinci sınıf lüks bir restoranın işvereni ve şirket sahibi olan ve tutuklanan Heppner’ın bir aşçılık okulunda da öğretmenlik yaptığı bildirildi.

Haberde, Heppner’ın darbe durumunda geleceğin kralı ve çete lideri Prens Heinrich XIII Reuss’un (71) özel aşçısı olmasının planlandığı kaydedildi.

Heppner’ın 28 yaşındaki kızı Shalimar’ın 2019 yılından beri yıldız futbolcu Alaba ile birlikte olduğu paylaşılan haberde, çiftin bir de çocuğu olduğu belirtiliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu