Yaşam

“Evde Denemeyin” Lezzeti: Wolverine’e Dönüşmek İçin Kendisine Merkür Enjekte Eden Çocuğun İnanılmaz Hikayesi

Kesinlikle, Xavier’in “Yetenekli Gençler Okulu” Hayır, hastaneye gitti. Doktorlar gördükleri manzara karşısında şok oldu. Bu çok nadir bir olaydı.

Çocuğun kolunda iki aydır geçmeyen çok büyük bir ülser vardı. Hekimler önce şunu düşünmeli uyuşturucu bağımlılığı geldiAma durum bundan çok farklıydı elbette.

Çocuk hastaneye geldiğinde dışarıdan sağlıklı görünüyordu.

Hassas İçerik

Hastanenin travma merkezine kolunda ülser şikayeti ile gelen 15 yaşındaki erkek çocuk, kolundaki yara dışında çok sağlıklı görünüyordu. Ancak kolu berbat görünüyordu.

Tabii ki doktorların aklına ilk gelen şey, bunu kendisini bir X-Men karakterine benzetmek için yaptığı oldu. Madde kullanımından şüphelenen hekimler,Çocuğu psikiyatri merkezine göndermişler ve hikayenin tüm detayları burada ortaya çıkmış.

İzlediği sinemadan etkilenen çocuk, oradaki karakterler gibi olacağına inanarak kolları sıvadı.

Journal of Laboratory Physicians’ın haberine göre çocuk, X-Men Origins: Wolverine filmini izledi. Filmdeki karakterlerden etkilenmiş kırık bir termometre bul Kendisine cıva enjekte etmeye karar verdi. Böylelikle o karakterler gibi inanılmaz güçlere sahip olacaktı…

Muhtemelen çizgi romanlardaki cıva gibi kanın yüzünden. her an eriyip katılaşabilenMerkür (Merkür) karakteri veya kemikleri metal alaşımlı adamantium ile kaplanmış Wolverine karakteri olmaya çalıştı.

Soruşturma sırasında diğer süper kahramanlara benzemek için de bir şeyler yaptığı ortaya çıktı.

Soruşturma yapılırken çocuk, Örümcek Adam gibi güçler kazanmak için örümcekleri kullanmaya çalışır. onu ısırmasına izin verdiğini Öğrendiler. Ancak kendisine enjekte ettiği cıva dışında bu durum dikkate alınmadı.

Testler, idrarında yüksek cıva seviyeleri olduğunu doğruladı. Neyse ki, damarlarında değil sadece deri altına enjekte edebildi . Doktorlar lezyonları kesti ve cıvalı bölgeyi çıkardı.

ölü doku ve cıva vücuttan ayrıldıktan sonra Çocuğa kalın deri nakli yapıldı. Ameliyatın ardından sağlık durumu iyi olarak hastaneden ayrıldı.

Doktorlara göre bu çok istisnai bir olaydı ancak çocuğun başka herhangi bir zihinsel veya fiziksel sorunu yoktu.

Doktorlar, çocuğun bu nedenlerle hastaneye kaldırılmasının çok olağandışı olduğunu ve birçok durumda kasıtlı olarak cıva enjeksiyonu yapıldığını söylediler. bir intihar girişimi modülü olduğunu dediler. Şu sözleri de eklediler:

“Kendi kendine cıva enjeksiyonunun olağandışı diğer vakaları arasında, spor performansını artıracağını düşündüğü için metalik cıva enjeksiyonu yapılan 14 yaşındaki bir boksör ve cıva enjeksiyonları yer alıyor. cinsel güçleri geliştireceğine inanan vakalaryer almaktadır.”

Ancak, çocuk başka psikiyatrik sorunu yoktuve IQ’su normaldi, sırf üstün güçler elde etmek için garip kararlar vermişti…

Kaynaklar: Lad İncil, Ifl Science

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu