Haber

Ev soygunu zanlıları Mersin’de yakalandı

Mersin’in Faziletli ilçesinde çok sayıda evi soydukları tespit edilen iki şüpheli, polis tarafından yakalandı. Yakalananlardan biri tutuklandı, diğeri ise sözde kontrol kuralıyla serbest bırakıldı.

Alınan bilgiye göre, Faziletli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, Yarenler, Koyuncu ve Tabiye mahallelerinde farklı tarihlerde meydana gelen konutlardan hırsızlık olaylarına ışık tutmak için çalışma yaptı. Polisin yaptığı incelemede şüpheliler DG ve AM’nin kimlikleri belirlendi. Birçok evden hırsızlık yapan kişiler polisin düzenlediği operasyonla yakalandı. Şüphelilerin adreslerinde bilgisayar, tablet, cep telefonu, televizyon, çay-kahve makinesi, elektrikli süpürge ve kol saati gibi çok sayıda çalıntı elektronik eşya ele geçirildi. DG’nin jandarma bölgesindeki bir evden hırsızlık yaptığı, Koyuncu İlçesi Ersözler Sokak’ta meydana gelen GSM operatörüne ait masanın çalınmasında ise firari şüpheli olarak arandığı belirlendi.

Emniyette ifadeleri alınan 2 kişi de adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden DG tutuklanırken, AM ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. – MERSİN

dogansehirajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu