Haber

Aklına Gelen Her Şeyi Sosyal Medyada Paylaşan Tolga Karel’den Bu Kez Ekonomi Paylaşımı

Yıllar önce Amerika’ya yerleşip orada tır şoförlüğü yaptıktan sonra adından söz ettiren oyuncu Tolga Karel, bir süredir sosyal medyadaki yorumlarıyla adından söz ettiriyor.

Seçim döneminde yaptığı paylaşımlarla çok konuşulan Tolga Karel, bu kez ekonomiye dair paylaşımlarıyla gündemde.

Tolga Karel, uzun süre Türkiye’de oyunculuk yaptıktan sonra Amerika’ya taşınmaya karar verdi. ‘Yaprak Dökümü’ gibi önemli projelerde rol alan Karel, oyunculuğu bırakıp yeni bir hayata başlamaya gitti.

Rol aldığı dizi ve filmlerle adından çokça söz ettiren ünlü oyuncu, 2014 yılında katıldığı ‘Survivor’ programıyla o yıllarda adından söz ettirmişti.

2011 yılında Türkiye’de Azeri model Günay Musayeva ile evlendi. 2015 yılında Azeri modelden boşandıktan sonra 2016 yılında Dominika’da Sarah Scotti ile evlendi. Karel, sosyal medya hesaplarında sık sık Amerika’daki ailesiyle hayatını paylaşıyor.

Amerika’ya ilk yerleştiğinde sağlık turizmi işine giren ve kendi şirketini kuran Karel iflas etti. Karel’in Amerikan Rüyası, iflasının ardından Amerika’da kamyon şoförlüğü yapmaya başlamasıyla gerçek olur.

Seçim döneminde yaptığı açıklamalarla adını sosyal medyada sıklıkla duyduğumuz Karel, bu kez ekonomik yorumlarıyla gündemde.

Karel, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda dünya ekonomisini eleştirdi.

Türkiye’ye dönmeyen Karel bunları daha sonra yazdı.

hocalar-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu