Haber

“Erbakan’ın partisini kapatanlar Yeniden Refah’ı övüyor”

Yeniden Refah Partisi; Başta İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere büyükşehir ve illerde aday gösterilmesine karar verildi.

Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın kararına ilişkin dikkat çekici değerlendirmelerde bulundu.

TV100’de Taksim Meydanı programına katılan Burhan, “Erbakan’ın partisini kapatanlar Yeniden Refah Partisi’ni övüyorlar.” Burhan’ın açıklaması şöyle:

“28 Şubat döneminde Hoca Erbakan’a boncuk terleten bir ekip, bugün Fatih Erbakan’ı güzelleştiriyor. Fatih Erbakan’ı güzelleştiren CHP’ye yakın medya ve siyasetçiler, Erbakan’ın partisi toplanmışken “Anıtkabir’de boncuk terletti” diye manşetlere çıkıyor. 28 Şubat döneminde kapatılıyor. Hükümet devrilip Hak Yol Partisi bölünürken demokrasi adına neden Erbakan’ın yanında durmadılar? İşte samimiyet sınavı. Necmettin Erbakan’ı bu kadar sevdiyseniz Peki siz o dönemde neden desteklemediniz? Hükümet devrildi, parti kapatıldı. İşte AK Parti’nin tabanı ve muhafazakar taban “Bu noktada Refah Partisi’ni de belirtmek gerekiyor. bunu unutmadı.”

KAYNAK: HABER7

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu