Haber

Ekonomist Korhan Berzeg’in eşinden vatandaşlara çağrı: Bulanlara 1 milyon TL ödül

81 gündür kayıp olan Ekonomist Korhan Berzeg’in eşinden vatandaşlara çağrı

Korhan Berzeg’i bulana 1 milyon TL ödül verilecek

İSTANBUL – Balıkesir’de 81 gün önce kaybolan Ekonomist Korhan Berzeg’in eşi Angela Berzeg, vatandaşları davet etti. Berzeg, “81 gündür bekliyoruz. 1 milyon TL ile ödüllendireceğiz.”

Balıkesir’in Gönen ilçesinde 81 gün önce köpeği Tina ile yürüyüşe çıkan ve kendisinden bir daha haber alınamayan Ekonomist Korhan Berzeg’i arama çalışmaları sürüyor. Çalışmalar devam ederken ünlü ekonomistin eşi bir davette bulundu. 2 buçuk ayı aşkın süredir kendisinden haber beklediklerini söyleyen Angela Berzeg, eşini bulan kişiye 1 milyon TL ödül vereceklerini açıkladı.

“81 gündür bekliyoruz”

Eşinden 2 buçuk ayı aşkın süredir haber alamayan Angela Berzeg, “Bir sabah eşim Tina ile birlikte dışarı çıktı ve ortadan kayboldu. 81 gündür onu bekliyorduk. 1 saat sonra dışarı çıktım. dedi ve komşuma anlattım. Eşimin dönmediğini söyledim. Daha sonra ormana gittik her yere baktık. Tina’dan haber yoktu. Sonra jandarmayı çağırmayı düşündük. Jandarma’yı aradık, geldiler ve geldiler. sonra ne olacağını biliyorsun” dedi. Angela Berzeg ayrıca eşini bulan kişiye 1 milyon TL ödül vereceklerini de söyledi.

“Alzheimer tanısı konan veya hastane raporuyla netleşen bir hastalığı yok”

Ailenin avukatı Muhammet Emre Akkaş, “Angela Hanım’ın aktardığı kadar biz de konuyu biliyoruz. Angelina hanımlar hemen komşularına haber veriyor. Onlarla küçük bir görüşme yaptıktan sonra hemen jandarmayı çağırıyorlar. Jandarma da orada. Konuyla ilgili. Arama çalışmaları bugün de devam ediyor. Hala Korhan Bey’le ilgili net bir rapor ya da rastgele bir sonuç yok. Herhangi bir hastalığı yok. Tina 74 gün sonra bulundu. Tina’nın gelişiyle ilgili hala büyük bir gizem var. Güvenlik güçlerimiz bu gizemin geri kalanını takip ediyoruz. Tina köye nasıl gitti, oraya nasıl gitti? Bunlar aslında şu anda çözülmesi gereken sorular. Tina kesinlikle bu Soruşturma veya takipte değerli bir iz Bilgilerin aktarıldığı biz: Tina Angela Hanım’ın komşusuna geliyor, köpeği buluyorlar. Verilen bilgi onun herhangi bir sağlık sorunu olmadığı yönündeydi” dedi.

“Vatandaşlarımıza çağrımız bize, güvenlik güçlerimize destek olun”

Özellikle Korhan Berzeg’in kaybolduğu bölge ve çevre illerde yaşayanlara davette bulunan Akkaş, “Angela Hanım ve ailesinin belirttiği 1 milyon TL’lik ödül devam ediyor. Şu anda somut bir tebligat yok. Özellikle Gönen bölgesindeki vatandaşlarımızın, Balıkesir’in veya çevre illerdeki vatandaşlarımıza Korhan Hoca’yı bulmamızı sağlayacak bir bilgi varsa veya Tina’nın gelişiyle ilgili bilgisi olan bir vatandaşımız varsa bunu mutlaka emniyete bildirmelidir. Bulunduğu bölgedeki güvenlik güçleri, jandarma veya polis, çünkü bu bilgi jandarmaya yöneliktir.” Kritik önem taşıyor. Bunlarla ilgili soruşturmayı ve takibi genişletecekler. Vatandaşlarımızdan çağrımız bu konuda bize ve güvenlik güçlerimize destek olmalarıdır” dedi.

arsin-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu